Θες να του γίνεις... επιθυμητή; - Πέντε τρόποι για να τα καταφέρεις!

Παρακάτω θα διαβάσετε έξι συμβουλές οι οποίες, μπορούν να λειτουργήσουν και να σας ανανεώσουν ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σας.

​Δεν έχει σημασία αν με τον σύντροφό σου είστε μαζί πέντε χρόνια ή είστε στον πρώτο μήνα της σχέσης. Ρίξε μια ματιά και δοκίμασε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

Γίνε ανεξάρτητη

Όταν λέμε ανεξάρτητη, εννοούμε να τρως ότι θέλεις (ανεξάρτητα από το αν αρέσει στον καλό σου), να ακούς την αγαπημένη σου μουσική, να βγαίνεις με τις φίλες σου για brunch και να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε όλα τα αγαπημένα σου χόμπι.

«Μια ανεξάρτητη γυναίκα είναι πιο ελκυστική για έναν άνδρα, επειδή μπορεί να τον κάνει να αμφισβητήσει ότι μπορεί να ζήσει χωρίς αυτόν», λέει στο Cosmopolitan η υπεύθυνη περιεχομένου του Romantific, Samantha Moss. 

«Άφησε τον να νιώσει ότι λατρεύεις να βγαίνεις μαζί του, αλλά έχεις ακόμα τη δική σου ζωή για να ζήσεις την ίδια στιγμή».

Κάνε παιχνίδι ενώ στέλνεις μηνύματα

Λίγο προφανές, αλλά δεν αξιοποιείται πάντα. Το Sexting είναι μια απόλυτη αλλαγή παιχνιδιού και δεν χρειάζεται να είναι δύσκολο. 

Μπορείς να ξεκινήσεις υπονοώντας ότι τον λαχταράς, προτείνει ο coach οικειότητας Ro Sanchez, ιδιοκτήτης της μάρκας σεξουαλικής ευεξίας, She.Slips. 

Και αν θέλεις να αυξήσεις πραγματικά τις πιθανότητές σου να τον κάνεις να σε λαχταρήσει, «στείλε του μια σέξι φωτογραφία την ώρα που είναι στη δουλειά» προτείνει ο Sanchez.

Κράτησε τα πράγματα μυστηριώδη... τουλάχιστον για λίγο

Ο άντρας είναι εξερευνητής από τη φύση του. Όσα λιγότερα ξέρει, τόσα περισσότερα θέλει να ξέρει. 

Γι 'αυτό κεντρίζεις την περιέργειά του όταν δεν αποκαλύπτεις στην αρχή τις εσωτερικές σου σκέψεις. 

Προφανώς πες του αν έχεις μια χάλια μέρα και αισθάνεσαι ότι πρέπει να μοιραστείς πράγματα μαζί του, αλλά μην φοβηθείς να είσαι κάπου κάπου λίγο μυστηριώδης.

Κάνε του εκπλήξεις

Να ξέρεις ότι οι άνθρωποι που λένε ότι δεν τους αρέσουν οι εκπλήξεις, στην πραγματικότητα τους αρέσουν. Και για τους άνδρες συγκεκριμένα, ακόμα περισσότερο. 

Η ποικιλία είναι απολύτως απαραίτητη για να κρατηθεί το ενδιαφέρον. 

Έτσι, αν ρίξεις μια νέα κίνηση στο σεξουαλικό παιχνίδι σου δεν θα είναι απλώς ωφέλιμη για σένα, αλλά η αίσθηση του καινούργιου θα τον ενεργοποιήσει.

Κάνε μικρές αλλαγές για μεγάλα αποτελέσματα

«Οι άνδρες παρατηρούν τις εντυπωσιακές αλλαγές στην εμφάνισή και τους προσελκύουν», λέει στο Cosmopolitan η ψυχολόγος Lori Buckley. «Η προσθήκη του καινούργιου θα κρατήσει ισχυρή την επιθυμία του για σένα».

Ωστόσο, υπάρχει μια λεπτομέρεια: Εάν θέλεις να προσελκύσεις το άμεσο ενδιαφέρον του, η αλλαγή πρέπει να είναι ορατή. 

«Για να ενεργοποιήσεις την επιθυμία του, πρέπει να υπάρξει μια απόκλιση από την καθημερινή σου εμφάνιση», λέει ο David Buss, συγγραφέας του The Evolution of Desire.

Ίσως να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα του τζιν σου και να εμφανιστείς με μια μίνι φούστα. Φόρεσε ένα ψηλότερο τακούνι.

epirusblog.gr
5 of 5
Θες να του γίνεις... επιθυμητή; - Πέντε τρόποι για να τα καταφέρεις!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7853408111545882803
item