Γιάννενα: ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΠΓΝΙ - Παραμένουν μεγάλες οι ανάγκες για αίμα Γιάννενα: ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΠΓΝΙ - Παραμένουν μεγάλες οι ανάγκες για αίμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΠΓΝΙ - Παραμένουν μεγάλες οι ανάγκες για αίμα

Το ξεκάθαρο μήνυμα της ενίσχυσης της εθελοντικής αιμοδοσίας, έστειλε για μια ακόμη φορά χθες, η Διευθύντρια του Τμήματος Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Ελευθερία Ζερβού.

Η κα. Ζερβού υποστηρίζει ότι τα πράγματα είναι καλύτερα μιας και πολλοί συμπολίτες μας το προηγούμενο διάστημα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και συμμετείχαν σε αιμοληψίες που έγιναν.

Αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο οι ανάγκες είναι πολλές ειδικά για την ομάδα 0 θετικό. 

«Είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά θέλουμε να είμαστε συνέχεια σε εγρήγορση και να μην χρειάζεται να απευθύνουμε εκκλήσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες σε χειρουργεία ή άλλα έκτακτα περιστατικά» είπε η κα. Ζερβού δίνοντας έτσι την εικόνα που υπάρχει στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της περιοχής μας.

«Είναι δεκάδες οι συμπολίτες που χρειάζονται αίμα και για αυτό και εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να υπάρχει αίμα και να καλύπτονται οι όποιες ανάγκες δημιουργούνται» είπε,  επαναλαμβάνοντας ότι στο ΠΓΝΙ είναι ξεχωριστή η είσοδος της αιμοδοσίας και ουδεμία σχέση έχει με άλλες κεντρικές εισόδους. 

Ωστόσο, και πάλι οι αιμοδότες δείχνουν να προτιμούν τις ανοικτές αιμοληψίες εκτός νοσοκομείου και για αυτό το λόγο προγραμματίζουν αιμοδοσία το Σάββατο το πρωί στα Παλιά σφαγεία.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΠΠΓΝΙ - Παραμένουν μεγάλες οι ανάγκες για αίμα
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1096710858239727465
Σχόλια
item