Άρτα: Οι "επιστήθιοι φίλοι" έκοψαν την πίτα τους Άρτα: Οι "επιστήθιοι φίλοι" έκοψαν την πίτα τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Οι "επιστήθιοι φίλοι" έκοψαν την πίτα τους

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας "Επιστήθιοι Φίλοι" στον αύλειο χώρο του συλλόγου...

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

"Καλή χρονιά σε όλους με υγεία! Και του χρόνου στο μέτρημα να είμαστε όλοι εδώ!

Εν μέσω πανδημίας κόψαμε και εμείς την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου μας. Στον αύλειο χώρο του συλλόγου μας για τα μέλη του ΔΣ και με e-βασιλόπιτα, διαδικτυακά, για όλα τα μέλη μας. 

Δύσκολες καταστάσεις αλλά εμείς ίσως ξέρουμε λίγο καλύτερα ότι πάντα μπορούμε να παίζουμε «το παιχνίδι της χαράς», πάντα μπορούμε να βρίσκουμε το θετικό ακόμη και μέσα στις δυσκολίες, πάντα μπορούμε «να ζωγραφίζουμε χαρούμενα πράγματα ακόμη και αν έχουμε μόνο μαύρο χρώμα». Τις καλύτερες ευχές μας λοιπόν για το 2021 με όλη την αγάπη μας. 

Και τα φλουριά μας κέρδισαν: Από τη βασιλόπιτα που κόψαμε στο Διοικητικό Συμβούλιο ο Στέφανος Παπαχατζάκης, μέλος του ΔΣ και από την e-βασιλόπιτα τα μέλη μας  Σωτηρία Σιδεράκη, Ρούλα Σιδεράκη, Ζωίτσα Φλούδα και Ζωίτσα Ζιάκα. Και του χρόνου κορίτσια και αγόρι, και του χρόνου με υγεία!

Σε κάθε φλουρί αντιστοιχεί και ένα βιβλίο-δώρο προσφορά των αρτινών συγγραφέων Βλαχοπάνου Δημήτρη και Κατερίνας Σχισμένου, τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους.

Η βασιλόπιτα ήταν για ακόμη μια φορά  προσφορά στον σύλλογό μας από τα Αρτοποιήματα Γιολδάσης που βρίσκονται πάντα στο πλευρό μας!"

Picture
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Οι "επιστήθιοι φίλοι" έκοψαν την πίτα τους
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 7974254416234492428
Σχόλια
item