Πέτσας για εμβολιασμούς: Στοίχημα η θωράκιση του προσωπικού στον τουρισμό

Μήνυμα στους πολίτες ότι υπάρχει παράθυρο αισιοδοξίας καθώς από τον Απρίλιο και μετά θα αυξηθούν οι εμβολιασμοί με την είσοδο και άλλων εταιρών, έστειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ το δημοσίευμα της «Καθημερινής» που αναφέρει ότι μετά τις ευπαθείς ομάδες και τους άνω των 60 ενδέχεται να εμβολιαστούν επαγγελματικοί κλάδοι από τον τουρισμό ή την εστίαση, ο κ. Πέτσας τόνισε οι προτάσεις γίνονται από την Επιτροπή των Ειδικών και η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών κατευθύνει την διαδικασία.

«Είναι ένα στοίχημα για τη χώρα μας να έχουμε το προσωπικό που ασχολείται με τον τουρισμό όσο το δυνατόν πιο θωρακισμένο. Τι θα αποφασίσει η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών δεν το ξέρω αυτή τη στιγμή, σε αυτή την έκταση η οποία αναφέρεται στο δημοσίευμα. 

Αυτό που ξέρω είναι ότι έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία να ξεκινήσει ο εμβολιασμός και με τα εμβόλια των άλλων εταιριών προκειμένου να μπορέσουμε να εμβολιάσουμε τους ανθρώπους στον τουρισμό για να προσκαλέσουμε τους επισκέπτες μας και να ρεφάρουμε την μεγάλη απώλεια εσόδων που είχαμε πέρσι λόγω της πανδημίας. 

Αυτό όμως θα το δούμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών.


epirusblog.gr
5 of 5
Πέτσας για εμβολιασμούς: Στοίχημα η θωράκιση του προσωπικού στον τουρισμό
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2343997181974724787
item