Συνεργάτες Λοβέρδου για δημοσκόπηση: Αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή Συνεργάτες Λοβέρδου για δημοσκόπηση: Αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Συνεργάτες Λοβέρδου για δημοσκόπηση: Αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή

Την ικανοποίησή τους για τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Opinion Poll σε ό,τι αφορά την υποψηφιότητα του Ανδρέα Λοβέρδου εκφράζουν συνομιλητές του.

«Το καλό της παράταξης πρέπει να αποτελεί πρόταγμα. Και επειδή προφανώς αποτελεί για όλα τα στελέχη, χρειάζεται ανάληψη πρωτοβουλιών. 

Θα είναι ολέθριο για το κόμμα να παγιωθεί η στασιμότητα. Εάν δεν αντιδράσουμε δυναμικά και γρήγορα, η παράταξη θα φθάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αυτό κανείς δεν το θέλει και κανένας δεν έχει δικαίωμα να το προκαλέσει» αναφέρουν.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ευρήματα της συγκεκριμένης δημοσκόπησης στο ερώτημα ποιον θα ήθελαν πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ στην κοινή γνώμη προηγείται ο Ανδρέας Λοβέρδος με 28.5% και ακολουθούν η Φώφη Γεννηματά με 18.1%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 17.9% και ο Παύλος Γερουλάνος με 11.4% ενώ στον χώρο του ΚΙΝΑΛ τα ποσοστά διαμορφώνονται 36.7% για τον Ανδρέα Λοβέρδο, 26.9% για τον Νίκο Ανδρουλάκη, 16.7 % για την Φώφη Γεννηματά και 7.7% για τον Παύλο Γερουλάνο.


epirusblog.gr
5 of 5
Συνεργάτες Λοβέρδου για δημοσκόπηση: Αν δεν αντιδράσουμε γρήγορα η παράταξη θα φτάσει σε σημείο χωρίς επιστροφή
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 159409473249233768
Σχόλια
item