Γιάννενα: Άνοιξε ο δρόμος για τη σύμβαση μεταφοράς της λυματολάσπης Γιάννενα: Άνοιξε ο δρόμος για τη σύμβαση μεταφοράς της λυματολάσπης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Άνοιξε ο δρόμος για τη σύμβαση μεταφοράς της λυματολάσπης

Στην τελική ευθεία μπήκε πλέον το ζήτημα της μεταφοράς λυματολάσπης από το Βιολογικό Καθαρισμό Ιωαννίνων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε νόμιμη τη διαδικασία ανάδειξης αναδόχου και το σχέδιο σύμβασης του έργου με τον τίτλο: «Συνολική διαχείριση βιοστερεών και λοιπών στερεών Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Ιωαννίνων ετών 2020-21».

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπογραφεί η σύμβαση μεταξύ της ΔΕΥΑΙ και της Εταιρείας WΑΤΤ Α.Ε., η προσφορά της οποίας ήταν η πλέον συμφέρουσα και με την 165/23-7-2020 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΙ είχε ανακηρυχθεί προσωρινός μειοδότης.

Η τιμή την οποία εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ -αναφέρει η Δημοτική Επιχείρηση- για να απομακρύνει την αποθηκευμένη αλλά και την παραγόμενη λυματολάσπη για ενάμιση χρόνο είναι 767.000 ευρώ, η οποία είναι η χαμηλότερη που έχει επιτευχθεί ποτέ.

 Υπενθυμίζεται ότι ο διαγωνισμός του 2019, τον οποίον η νυν διοίκηση ακύρωσε, είχε αναδείξει μειοδότη με τιμή 975.000 ευρώ, μόνο για την αποθηκευμένη λυματολάσπη! Αν λάβει δε κανείς υπόψη την προσφερθείσα τιμή για την παραγόμενη λυματολάσπη το 2018, το οικονομικό όφελος για τη ΔΕΥΑΙ είναι εντυπωσιακό αφού φθάνει τα 600.000 ευρώ.

Η διοίκηση της ΔΕΥΑΙ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό της Επιχείρησης τόσο για την άρτια σύνταξη της μελέτης όσο και για όλη τη διεξαγωγή της διαδικασίας του διαγωνισμού, το αποτέλεσμα του οποίου θα δώσει λύση στο θέμα της διαχείρισης της ιλύος στο σύνολό της και με ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Άνοιξε ο δρόμος για τη σύμβαση μεταφοράς της λυματολάσπης
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8986442629640999885
Σχόλια
item