Φ.Σκορδά: Η αποκάλυψη για την «λυτρωτική» κουβέντα με τον Δ.Μοθωναίο και η επιστροφή του Γ.Λιάγκα στο «Πρωινό»

Η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, όπου μίλησε για την επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο «Πρωινό», ενώ αναφέρθηκε και στην συζήτηση που είχε με τον ηθοποιό Δημήτρη Μοθωναίο.

«Χθες συνάντησα στο σπίτι του το Δημήτρη Μοθωναίο και μου είπε ότι ένιωσε λυτρωμένος με αυτά που μου είπε. Και τον ρώτησα αν θέλει να παίξει η συνέντευξη και μου είπε ναι» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Η ιδέα για να γυρίσει ο Γιώργος ήταν δική μου.

 Αλλά το βρίσκω πολύ αληθινό. 

Ήταν λίγος ο καιρός που χωρίσαμε πριν γίνει γνωστό. Εντός της χρονιάς. Μετά από ένα χωρισμό δεν γίνεται να είναι όλα καλά έτσι σταματήσαμε. Αλλά έπρεπε να επιστρέψει. Βέβαια τώρα δουλεύω περισσότερο. Έχει πάρα πολύ όρεξη ο Γιώργος… Αγαπάει πολύ την τηλεόραση

Δεν ήξερα τα σχέδιά του. Τον πήρα και του είπα θα έρθεις στην εκπομπή. Το συζήτησα με το κανάλι φυσικά. Θα συνεχίσουμε μαζί και του χρόνου»

Στο τέλος της συζήτησης η Φαίη, έσβησε τα κεράκια στην εντυπωσιακή τούρτα που της ετοίμασε η εκπομπή ενώ η συζήτησε έκλεισε με αναφορά στην Ανθή Σαλαγκούδη, και αν ο Γιώργος θα την φέρει στην εκπομπή για να απαντήσει η Φαίη: «Αυτός είναι ικανός για όλα»! 

epirusblog.gr
5 of 5
Φ.Σκορδά: Η αποκάλυψη για την «λυτρωτική» κουβέντα με τον Δ.Μοθωναίο και η επιστροφή του Γ.Λιάγκα στο «Πρωινό»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8628162844915251343
item