Καραμανλής: Ερχεται εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων Καραμανλής: Ερχεται εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καραμανλής: Ερχεται εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων

Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης αλλά και του ίδιου προσωπικά να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση της γραμμής 4 του μετρό, που θα περνά και μέσα από την πλατεία Εξαρχείων, εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών, Κώστας Καραμανλής.

Μιλώντας σε επιτροπή της Βουλής, ο κ. Καραμανλής, τόνισε ότι το έργο έχει ενταχθεί στη χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα ξεκινήσει το πρώτο του τμήμα με τη κατασκευή γραμμής 13 χιλιομέτρων και 15 σταθμών.

«Από το Άλσος Βεΐκου στη Κυψέλη, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, Ευαγγελισμό, Καισαριανή, Ζωγράφου και θα καταλήγει στο Γουδί», είπε και πρόσθεσε με νόημα: «Θα στηθεί εργοτάξιο στη πλατεία Εξαρχείων. 

Να το συμφωνήσουμε όλοι μέσα στην αίθουσα! Θα το κάνουμε γιατί δεν έχουμε δικαίωμα να αφήσουμε καμία περιοχή της Αθήνας χωρίς ευκαιρία για ανάπτυξη».

Καραμανλής: Δεν θα αφήσουμε καμιά περιοχή στο ημίφως

Ο κ. Καραμανλής σημείωσε, ακόμα, πως μια συντεταγμένη πολιτεία έχει υποχρέωση να μην αφήσει καμία περιοχή «στο ημίφως της γκετοποίησης και το σκοτάδι των ιδεολογικών εμμονών».

«Το επόμενο τρίμηνο θα στηθούν εργοτάξια και μια από αυτές τις περιοχές είναι η πλατεία Εξαρχείων. Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω και θέλει τη συμπαράσταση των κομμάτων για να ξεπεράσουμε τις όποιες αντιδράσεις», σημείωσε.


epirusblog.gr
5 of 5
Καραμανλής: Ερχεται εργοτάξιο του μετρό στην πλατεία Εξαρχείων
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2917910295651715767
Σχόλια
item