Άρτα: Καμιά απόλυση προσωπικού στο γηροκομείο Άρτας Άρτα: Καμιά απόλυση προσωπικού στο γηροκομείο Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Καμιά απόλυση προσωπικού στο γηροκομείο Άρτας

Το Γηροκομείο Άρτας είναι κληροδότημα και υπάγεται στη διεύθυνση κληροδοτημάτων του Υπουργείο Οικονομικών...

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος που αποτελείται από τον Μητροπολίτη Άρτας (Πρόεδρος), τον Δήμαρχο Αρταίων, τον Πρόεδρο Πρωτοδικών και τα τέσσερα μέλη του (που ορίζονται κάθε δύο χρόνια) ανακοινώνει προς ενημέρωση τα παρακάτω:

"Κατά το χρονικό αυτό διάστημα δεν έχει γίνει καμία απόλυση προσωπικού παρά μόνο συνταξιοδοτήσεις και 16 νέες προσλήψεις έως 31/12/2020.

Ο αριθμός των φιλοξενούμενων παραμένει σταθερός. Το Ίδρυμα κατά νόμον είναι δυναμικότητας 35 φιλοξενουμένων και σήμερα εκκρεμούν 34 αιτήσεις εισαγωγής.

Με τη βοήθεια του Θεού, την προσπάθεια του Δ.Σ. και τη σημαντική προσφορά του προσωπικού μέχρι σήμερα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα κρούσμα (COVID-19) και έχει γίνει η πρώτη δόση εμβολιασμού στους τροφίμους και στο προσωπικό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφάζει την ευγνωμοσύνη του προς τους δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς καθώς και σε ιδιώτες οι οποίοι συνδράμουν στην εύρυθμη συνέχιση της λειτουργίας του Ιδρύματος που αποτελεί ένα στολίδι για την Άρτα".

Πηγή: taneatismikrospilias24.com

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Καμιά απόλυση προσωπικού στο γηροκομείο Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 4899523356209345403
Σχόλια
item