Καταγγελία Κεγκέρογλου για στημένη δημοσκόπηση Καταγγελία Κεγκέρογλου για στημένη δημοσκόπηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καταγγελία Κεγκέρογλου για στημένη δημοσκόπηση

Δεν είδαν με καλό μάτι στο ΚΙΝΑΛ τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της εταιρείας Metron Analysis, η οποία παρουσιάστηκε την Πέμπτη στο Mega, και έδειχνε την απήχηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε εκλογικά κοινά πέραν της Νέας Δημοκρατίας.

Πράγματι, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, στο ΚΙΝΑΛ οι θετικές γνώμες για τον κ. Μητσοτάκη είναι 92%, περισσότερο και από τους ψηφοφόρους της ΝΔ, οι οποίοι βλέπουν θετικά τον πρωθυπουργό σε ποσοστό 88%.

Όπως φαίνεται από τις απαντήσεις στο ερώτημα «Ποια είναι η γνώμη σας για τον τρόπο με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του μέχρι στιγμής ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης», η επιρροή του κ. Μητσοτάκη στο λεγόμενο «Κέντρο» είναι συντριπτική.

Αρκετοί στο ΚΙΝΑΛ, με διαρροές, όλη την προηγούμενη εβδομάδα ανέφεραν ότι τα ποσοστά αυτά δεν ισχύουν και ότι η μέτρηση της εταιρείας έγινε σε πολύ μικρό δείγμα ερωτηθέντων. 

Ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου έκανε σήμερα ένα βήμα παραπέρα και σε ανάρτησή του στο Twitter χαρακτήρισε «εμβερικό» [Εμβέρ Χότζα] το 93%, ενώ απευθυνόμενος στον ιδιοκτήτη της εταιρείας Στράτο Φαναρά, έγραψε:

«Ο φίλος Στράτος Φαναράς της Μέτρον Ανάλυσης, ξέχασε να γράψει ότι η δημοσκόπηση με το Εμβερικό 92% έγινε ανάμεσα στα μέλη της κυβέρνησης που ήταν κάποτε στο χώρο μας. Στράτο σε κατηγορώ ευθέως για φανταστική δημοσκόπηση και σε προκαλώ να με μηνύσεις! Τι όχι;;;»epirusblog.gr
5 of 5
Καταγγελία Κεγκέρογλου για στημένη δημοσκόπηση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6458212856261615746
Σχόλια
item