Γιάννενα: Τη γλιτώσαμε προς το παρόν – Μόνο ο Δήμος Ζίτσας «κοκκινίζει» Γιάννενα: Τη γλιτώσαμε προς το παρόν – Μόνο ο Δήμος Ζίτσας «κοκκινίζει» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Τη γλιτώσαμε προς το παρόν – Μόνο ο Δήμος Ζίτσας «κοκκινίζει»

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου μπαίνει από αύριο Σάββατο ο Δήμος Ζίτσας της ΠΕ Ιωαννίνων και απαιτείται αυξημένο testing στην περιοχή, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες.

Η Ήπειρος προβληματίζει την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και την Τρίτη θα γίνει νέα αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων.

Αυτά ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο Νίκος Χαρδαλιάς, Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας. Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά, τα μέτρα θα ισχύουν μέχρι και την 1η Μαρτίου.
 
Η ΠΕ Ιωαννίνων γλυτώνει προς το παρόν το γενικό lockdown για το οποίο υπήρχαν έντονες διαρροές, εδώ και δύο ημέρες και η αγωνία παίρνει παράταση για λίγες μέρες και ως την Τρίτη συγκεκριμένα, οπότε και η επιδημιολογική εικόνα της περιοχής μας θα απασχολήσει τους ειδικούς.
 
Κατά τα λοιπά: 
 
Στο επίπεδο «βαθύ κόκκινο» εντάσσονται από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί ως τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, ο Δήμος Καλυμνίων και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου.  
 
Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου «βαθύ κόκκινο» παραμένουν Αχαΐα, Εύβοια, Δήμος Μυκόνου και η Περιφέρεια Αττικής. 
 
Στο κόκκινο εντάσσονται από αύριο 6 πρωί μέχρι τη Δευτέρα 1η Μαρτίου η ΠΕ Κεφαλληνίας και ο Δήμος Θάσου. 

Στις κόκκινες περιοχές μπαίνει και όλη η ΠΕ Ηλείας πλην Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, και ο Δήμος Αγιάς Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, και οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας, Άργους Μυκηνών.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Τη γλιτώσαμε προς το παρόν – Μόνο ο Δήμος Ζίτσας «κοκκινίζει»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2200175354535422429
Σχόλια
item