Δένδιας για τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει όταν πρέπει Δένδιας για τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει όταν πρέπει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δένδιας για τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει όταν πρέπει

Θέση για τις νέες τουρκικές προκλητικότητες πήρε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στέλνοντας μήνυμα προς την γείτονα χώρα πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να παρασυρθεί από προφανείς τακτικισμούς

«Επαναλαμβάνω ότι η χώρα μας έχει αυτοπεποίθηση. Η Τουρκία δεν θα πετύχει να δημιουργήσει στην Ελλάδα σύνδρομο σκυλιού Παβλόφ. 

Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει και όταν πρέπει. Όχι όταν και όπως επιθυμεί η Τουρκία, ειδικά όταν το κάνει για τόσο προφανείς λόγους ακόμα και για μαθητή δημοτικού» ανέφερε στην Βουλή ο κ. Δένδιας.

Πρόσθεσε δε ότι «είναι ευτυχές πως σήμερα, σε αντίθεση με το παρελθόν, το σύνολο του πολιτικού κόσμου ανέγνωσε με τον ίδιο τρόπο τον ευκρινή και προκλητικό τουρκικό σχεδιασμό».

Παράλληλα ο υπουργός Εξωτερικών ενημέρωσε το Σώμα ότι είχε επικοινωνία με τον απεσταλμένο του ΟΗΕ στην Λιβύη ενώ σήμερα το μεσημέρι θα έχει επικοινωνία με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ.
epirusblog.gr
5 of 5
Δένδιας για τουρκική προκλητικότητα: Η Ελλάδα αντιδρά όπως πρέπει όταν πρέπει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3292431476293147147
Σχόλια
item