Άρτα: Ούτε κουβέντα για τα πλωτά φωτοβολταικά στο Πουρνάρι...

Σήμανε συναγερμό ο Δήμαρχος Αρταίων φοβούμενος μην πάρουν τα Γιάννενα το Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής...
Επικρίθηκε γι αυτό κι εντός ‘Αρτας. Για το αβάσιμο των σχολίων του που συνόδευαν την σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ και στην οποία περίσσεψαν οι λεονταρισμοί δημοτικών συμβούλων.
Ευτυχώς ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Ψαθάς έβαλε τα πράγματα στη θέση τους όσον αφορά στις σχολές, όμως για το σχέδιο της ΤΕΡΝΑ αναφορικά με τα πλωτά φωτοβολταϊκά στη λίμνη Πουρναρίου, δεν θορυβήθηκε κανείς. Κανείς απ΄όλους όσοι προεκλογικά τάζουν περιμετρικές ζώνες αναψυχής, υδροδότηση απ΄το φράγμα κ.λ.π, κ.λ.π.
Το δημοσίευμα της Καθημερινής συζητήθηκε στην τοπική κοινωνία όχι όμως και σε κάποιον από τους θεσμικούς φορείς του τόπου.
Ο Δήμαρχος αυτή τη φορά δεν ανησύχησε παρά πήγε επίσκεψη στο φράγμα το ίδιο διάστημα κι εξέδωσε δελτίο τύπου επαναλαμβάνοντας τα γνωστά μακρόπνοα, προεκλογικά λόγια για τη συμβολή του φράγματος και τις προοπτικές ανάπτυξης που γεννά…

Αλλά ούτε κι η Δήμαρχος Σκουφά θορυβήθηκε που επίσης πολλά επενδύει στη λίμνη Πουρναρίου, ούτε ο Αντιπεριφερειάρχης, ούτε κι οι βουλευτές.

Βέβαια μπορεί να είναι για καλό το σχέδιο της ΤΕΡΝΑ αλλά ας το πούνε τότε και στον κόσμο να το καταλάβει γιατί ως τώρα άλλα σχέδια τους παρουσίαζαν για τη λίμνη Πουρναρίου!

Πηγή: ​epiruspost.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ούτε κουβέντα για τα πλωτά φωτοβολταικά στο Πουρνάρι...
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8151372101802448331
item