Τάμτα: «Χάρηκα για τις γυναίκες που μίλησαν - Έπρεπε να είχα μιλήσει νωρίτερα» Τάμτα: «Χάρηκα για τις γυναίκες που μίλησαν - Έπρεπε να είχα μιλήσει νωρίτερα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τάμτα: «Χάρηκα για τις γυναίκες που μίλησαν - Έπρεπε να είχα μιλήσει νωρίτερα»

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Τάμτα, που αναφέρθηκε στις δύσκολες εμπειρίες που έζησε κατά το παρελθόν, αλλά και στις καταγγελίες των τελευταίων ημερών.

Με φόντο το ντόμινο καταγγελιών για λεκτική, εργασιακή και σεξουαλική κακοποίηση στο χώρο της ελληνικής showbiz, η Τάμτα δήλωσε:

«Χάρηκα πάρα πολύ που οι γυναίκες μίλησαν. Υπάρχει προφανώς και λύπη μέσα σε αυτές τις ιστορίες. Άργησε ίσως πολύ και ήταν καιρός να βγουν πράγματα στη δημοσιότητα όχι για να στεναχωρηθούν οικογένειες, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό για να βάλουν κάποιο άνθρωποι μυαλό και από εδώ και πέρα να σκεφτούν περισσότερο.

Είμαι υπερβολικά υπερήφανη για όλες αυτές τις γυναίκες αλλά και τους άντρες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει για τις οδυνηρές εμπειρίες τους και τους στηρίζω με τα όλα μου».

H ίδια μάλιστα παραδέχθηκε πως μπήκε κι εκείνη σε διαδικασία να σκεφτεί πράγματα που έχει ζήσει στο χώρο της και να διαπιστώσει ότι ήταν λάθος:

«Έγιναν πράγματα τα οποία κι έμενα με πείραζαν αλλά σκεφτόμουν πως είναι δεδομένα. Μετά σκέφτεσαι διπλά τι σου έχει συμβεί και συνειδητοποιείς ότι δεν θα έπρεπε να θεωρούμε τέτοιες συμπεριφορές δεδομένες.

Θα έπρεπε να είχα μιλήσει τότε όμως τώρα δεν έχω κανένα λόγο να αναφερθώ στα συγκεκριμένα γεγονότα. Όλα ξεκινάνε από την Παιδεία και είναι πάρα πολύ σημαντικό τα παιδιά να μαθαίνουν από πολύ νωρίς τα δικαιώματά τους» είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλη σημείο της συνέντευξής της, η Τάμτα ανέφερε: «Ανυπομονώ να γυρίσουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να ενωθούμε πάλι όλοι μαζί. Κατά τ΄ αλλά είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος».

epirusblog.gr
5 of 5
Τάμτα: «Χάρηκα για τις γυναίκες που μίλησαν - Έπρεπε να είχα μιλήσει νωρίτερα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8449937570372658521
Σχόλια
item