Έλλη Τρίγγου: ” Έχω βάλει φραγή στη θηλυκότητά μου για να αποφύγω “πειράγματα”

Η Έλλη Τρίγγου αφού πέρασε τα… πάνδεινα στις σφήκες, κάθισε απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου! 

Η ταλαντούχα ηθοποιός, από τις «Άγριες Μέλισσες», σχολίασε με τον δικό της μοναδικό τρόπο τα γεγονότα που έχουν ταράξει τον χώρο της υποκριτικής, λέγοντας πως στηρίζει τις γυναίκες που τόλμησαν να μιλήσουν δημόσια για τα βιώματα τους.

Αποκάλυψε πως η ίδια είχε φτάσει σε σημείο να βάλει «φραγή» στη θηλυκότητά της για να αποφεύγει «πειράγματα» και κινήσεις βίας και καταπίεσης. 

Για τα γεγονότα που συμβαίνουν στο χώρο της υποκριτικής: Υπάρχει μεγάλη συγκίνηση για όλο αυτό που συμβαίνει. Που κάποιες γυναίκες βρήκαν το κουράγιο να εκφράσουν δημόσια τόσο λεπτά θέματα. 

Άνοιξε επιτέλους δημόσια ο διάλογος αυτής της αμήχανης κουβέντας. Από κει που συνέβαιναν τα αίσχη και όλοι τα θεωρούσαν φυσιολογικά, με τον καιρό έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση. Η γενιά μου δεν έχει δει τόσο ακραία πράγματα.

Είμαστε όλοι “τραύματα” είναι στο χέρι του καθενός το τι θα κάνει με τα τραύματά του. Οι ηθοποιοί είμαστε ευαίσθητα πλάσματα. 

Ο χώρος του θεάτρου είναι περιβάλλον αγάπης για μένα. Έχω κλάψει από τα νεύρα μου αλλά γενικά έχω μεγάλη αντίσταση στη βία και την καταπίεση. 

Για να απωθήσω τα πειράγματα και το φλερτ, έβαλα μια φραγή στη θηλυκότητά μου και την επικοινωνία μου. Γι΄ αυτό φαίνομαι λίγο απόμακρη και περίεργη. Οι δικοί μου άνθρωποι βέβαια ξέρουν ποια είμαι. Καλώς έγινε αυτό που έγινε, οφείλουμε να μη γινόμαστε ανθρωποφάγοι.

Στα νεύρα μου στο χώρο εργασίας, έχω παρεκτραπεί αλλά έχω ζητήσει συγγνώμη. Αισθάνομαι ότι έχει έρθει η ώρα να γυρίσει ο κόσμος τούμπα! Όταν θέλω να ηρεμήσω, διαγωνίζομαι. Αυτό με σώζει.

Για τις Άγριες Μέλισσες και την Ασημίνα Σταμίρη:  Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δω την Ασημίνα 10 χρόνια μετά. Θα ήθελα να τη δω ευτυχισμένη αλλά αυτό δεν θα έχει κανένα ενδιαφέρον σεναριακά. Η εξέλιξη του ρόλου της Ασημίνας με απελευθέρωσε. Βγήκαν τα συναισθήματα της.

Είναι τέλεια να παίζεις με τον μικρό Σπύρο. Μπράβο στους γονείς του. Μας οργανώνει μας προτείνει πράγματα. Είναι συγκινητικό που οι Άγριες Μέλισσες έχουν συντονιστεί με την εποχή μας. Η Λενιώ που προσπαθεί να πει όσα βίωσε, που βιάστηκε μέσα στη φυλακή!

epirusblog.gr
5 of 5
Έλλη Τρίγγου: ” Έχω βάλει φραγή στη θηλυκότητά μου για να αποφύγω “πειράγματα”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4471323652014519570
item