Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Νέα Ζωή

Δεκαοκτώ συνολικά άτομα συμμετείχαν στην ιδιωτική συνάθροιση το βράδυ του Σαββάτου σε διαμέρισμα στη συνοικία της Νέα Ζωής στην πόλη των Ιωαννίνων, το… πάρτι όμως που είχαν στήσει τέλειωσε νωρίς, με την παρέμβαση της Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο αξιοποίησης σχετικής πληροφορίας έφτασε στη συνοικία της Νέας Ζωής, διερευνώντας εάν βρίσκεται σε εξέλιξη κάποια ιδιωτική συνάθροιση σε διαμέρισμα, παρουσία αρκετών ατόμων. 

Παρουσία μάλιστα δικαστικού λειτουργού έγινε έλεγχος στο διαμέρισμα, στο οποίο διαπιστώθηκε πως βρισκόταν συνολικά 18 άτομα, ηλικίας 25-27 ετών. 

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε μία 27χρονη, στην οποία επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 3000 ευρώ, ενώ σε κάθε έναν από τους 17 άλλους παρευρισκόμενους επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 300 ευρώ, για παράβαση των όρων της κατ’ εξαίρεσην μετακίνησης. 

Κοσμοσυρροή και ηχητικά μηνύματα στο παραλίμνιο

Στο μεταξύ, οι εξαιρετικές καιρικές συνθήκες που έφεραν μαζί τους οι Αλκυονίδες ημέρες, είχαν ως φυσικό επακόλουθο, χιλιάδες πολίτες από το πρωί μέχρι και τις απογευματινές ώρες να κατακλύσουν το παραλίμνιο, κάνοντας τη βόλτα τους ή τη σωματική τους άσκηση. 

Οι εικόνες κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αποτυπώνουν απλώς την απόλυτη φυσιολογική ανάγκη των πολιτών, να βρουν διέξοδο από τις συνθήκες του πολύμηνου εγκλεισμού και των περιοριστικών μέτρων, έστω κι αν και στη συγκεκριμένη περίπτωση, υπάρχουν εικόνες που προκαλούν ανησυχία λόγω του συνωστισμού. 

Η ΕΛ.ΑΣ με συνεχείς πεζές και εποχούμενες περιπολίες αλλά και με τη χρήση των ηχητικών μηνυμάτων  που ακούγονται από τα ηχεία των περιπολικών, απευθύνει συστάσεις στους πολίτες να αποφεύγουν τον συνωστισμό, να κινούνται συνεχώς και να μη μένουν στάσιμοι σε ένα σημείο.

Πηγή: ele.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Το κορωνοπάρτι… τέλειωσε νωρίς στη Νέα Ζωή
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 622771284543564241
item