Μιμήσου την Τόνια Σωτηροπούλου και γυμνάσου όπως εκείνη εκτός σπιτιού στην καραντίνα

Γυμναστική και στο πάρκο με TRX.

Όπως φαίνεται τα γυμναστήρια θα παραμείνουν κλειστά για πολύ καιρό ακόμα. Αυτό σημαίνει πως το να γυμναστείς, είναι ξεκάθαρα απόφαση που θα λάβεις μόνη σου να την υλοποιήσεις. 

Και όσο το αναβάλλεις, τόσο πλησιάζει το καλοκαίρι και θα πρέπει να φορέσεις μαγιό προτού καν το συνειδητοποιήσεις.

Αυτό σκέφτεται προφανώς και η Τόνια Σωτηροπούλου, που γράφει στο κινητό μήνυμα για μετακίνηση 6 και αμέσως ξεκινά με το ηλεκτρικό της πατίνι για το Ζάππειο.

Μέσα στον Εθνικό Κήπο, ο φακός εντόπισε την ηθοποιό με το στρώμα, τους ιμάντες TRX να είναι ντυμένη με αθλητικό λουκ- κολάν και φούτερ- και να προπονείται.

Στο πλευρό της η Τόνια είχε πιθανότατα μια φίλη της instructor και εκτελούσε κανονικά ασκήσεις.

Γιατί TRX: Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές με τον οποίο μπορείς να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες με μία άσκηση και, ειδικά, τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σου.  

Μπορείς να εκτελέσεις μια μεγάλη ποικιλία ασκήσεων και στις τρεις διαστάσεις, χρησιμοποιώντας ως μοναδικό εργαλείο, το ίδιο σου το σώμα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους ιμάντες όπου υπάρχει σταθερή βάση (εντός και εκτός σπιτιού).

Αλλάζοντας την κλίση του σώματος, μεταβάλλεται ταυτόχρονα και ο βαθμός δυσκολίας των ασκήσεων που γίνονται με την βοήθεια του ιμάντα, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το άνοιγμα των ποδιών.

Ακόμα κι αν δεν έχεις ιμάντες ένα μακρύ λάστιχο γυμναστικής είναι κατάλληλο για τέτοια προπόνηση. Δέσε την άκρη ενός λάστιχου σε χαμηλό σταθερό αντικείμενο, όπως το πόδι του καναπέ ή σε ένα δέντρο.

Δες και τις ασκήσεις της Σωτηροπούλου στην παρακάτω gallery.






















































epirusblog.gr
5 of 5
Μιμήσου την Τόνια Σωτηροπούλου και γυμνάσου όπως εκείνη εκτός σπιτιού στην καραντίνα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 14444984079862212
item