Ελένη Μενεγάκη: Δες την να παίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο χιόνι Ελένη Μενεγάκη: Δες την να παίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο χιόνι | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: Δες την να παίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο χιόνι

Το χιόνι που έχει φέρει σε ολόκληρη τη χώρα η Μήδεια στάθηκε αφορμή για μικρούς και μεγάλους να βγουν από τα σπίτια τους και να απολαύσουν μερικές ξέγνοιαστες στιγμές παίζοντας με αυτό. 

Ιδιαίτερα στα βόρεια προάστια της Αττικής όπως τα Μελίσσια το χιόνι έχει καλύψει σχεδόν τα πάντα και το κατάλευκο τοπίο που έχει δημιουργηθεί θυμίζει εικόνα βγαλμένη από παραμύθι.

Η Ελένη Μενεγάκη που ζει στη συγκεκριμένη περιοχή, δεν έχασε την ευκαιρία και βγήκε μαζί με τα παιδιά και τον σύζυγό της προκειμένου να παίξουν χιονοπόλεμο.

Η παρουσιάστρια που αν και μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης τους τελευταίους μήνες παραμένει ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δεν έχασε την ευκαιρία και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά φωτογραφιών. 

Σε αυτές βλέπουμε την ίδια με τα παιδιά της και τον Μάκη Παντζόπουλο να παίζουν χιονοπόλεμο  και τον χιονάνθρωπο που έφτιαξαν.

“14 χρόνια στην ίδια γειτονιά στα Μελισσια , τόσο χιόνι δεν έχει πέσει ποτέ” έγραψε στην λεζάντα η παρουσιάστρια.

 
 


epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: Δες την να παίζει με τον Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της στο χιόνι
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7423466552209881046
Σχόλια
item