Θεοδώρα Ρασέλ: Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου Θεοδώρα Ρασέλ: Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεοδώρα Ρασέλ: Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου

H Θεοδώρα Ρασέλ αρκετές φορές δέχθηκε σκληρή κριτική για τις αιχμηρές δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Greece’s Next Top Model.

Το εντυπωσιακό μοντέλο, το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε στην εκπομπή «Pop Up» και την ενότητα «Σπασ’τα» όπου σχολίασε και είπε πολλά.

«Μετά το GNTM ο Αντωνόπουλος, ο Πέτσας και λίγο ο Έντουαρντ καβάλησαν το καλάμι. Οι πιο υπερεκτιμημένοι στο GNTM ήμασταν εγώ, ο Αντωνόπουλος και ο Δημοσθένης. Εννοείται ότι το «i will back» το είπα επίτηδες λάθος για να γίνω viral. 

Και άλλα πράγματα τα έκανα επίτηδες για να γίνω viral. Στο παιχνίδι υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Έντουαρντ για να συζητηθεί. 

Είμαι καυστική και όχι εριστική, όπως λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Όσους συμπαθούσα στο παιχνίδι τους συμπαθώ ακόμα. Όσους αντιπαθούσα στο παιχνίδι, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους τώρα», ανέφερε αρχικά η Ρασέλ.

Στη συνέχεια, η Ρασέλ πρόσθεσε: «Με έχει πάρει τηλέφωνο παρουσιάστρια για να πάω στην εκπομπή της. Είναι ξανθιά και καταξιωμένη. 

Έχω βαρεθεί να απαντάω αν ήμουν ο εαυτός μου μέσα στο παιχνίδι. Είχε πει κάποια στιγμή η Καινούργιου ότι θέλει να με πιάσει από το μαλλί. 

Μου φάνηκε αστείο, γέλασα. Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα είναι ότι είχα σχέση με τον Δημοσθένη. 

Είναι μια γυναίκα, που από τότε που μπήκε σε ένα παιχνίδι τώρα, ενώ πριν δεν είχα θέμα, τώρα δεν μπορώ να τη βλέπω, με εκνευρίζει. Είναι η Ελευθερία Ελευθερίου».


epirusblog.gr
5 of 5
Θεοδώρα Ρασέλ: Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4230135594832296028
Σχόλια
item