Γιάννενα: Ο Κ. Ντιναλέξης νέος αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΙ Γιάννενα: Ο Κ. Ντιναλέξης νέος αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Ο Κ. Ντιναλέξης νέος αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΙ

Ο Κωνσταντίνος Ντιναλέξης είναι η επιλογή του υπουργείου Υγείας για τη θέση του αναπληρωτή διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Ο διορισμός του δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, μαζί με τη λήξη της θητείας του Κώστα Χολέβα, ο οποίος πρόσφερε πολύτιμες υπηρεσίες στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος, συνεργαζόμενος τόσο με τον πρώην διοικητή Βασίλη Τσίκαρη όσο και με τον σημερινό Νίκο Κατσιακιώρη. 

«Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με στήριξαν μέχρι σήμερα! Δεν ξέρω αν όλα όσα έκανα, τα έκανα καλά.. .σίγουρα όμως τα έκανα με την ψυχή μου! 

Εύχομαι από καρδιάς, καλή συνέχεια και καλή τύχη στο ΠΓΝΙ, που τόσο πολύ αγάπησα… Καλή συνέχεια φίλε Νίκο Κατσιακιώρη, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο σου! Δε στεναχωριέμαι επειδή τελείωσε, χαίρομαι επειδή συνέβη!», αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο Κώστας Χολέβας, κάνοντας γνωστή τη λήξη της θητείας του.

Ο Κωνσταντίνος Ντιναλέξης είναι πτυχιούχος του Τμήματος Φυσικής του πανεπιστημίου Ιωαννίνων και στο παρελθόν έχει διατελέσει διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας, καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μεταλλουργικής Βιομηχανίας Κεφαλοβρύσου. 

Το όνομά του είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα και για τη θέση του διοικητή στα νοσοκομεία «Χατζηκώστα» και Φιλιατών. Η θητεία του θα είναι τριετής.

Πηγή: agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ο Κ. Ντιναλέξης νέος αναπληρωτής διοικητής στο ΠΓΝΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8813301351306380013
Σχόλια
item