Γιάννενα: Νέα παράταση στην έκπτωση για σύνδεση με το αποχετευτικό Γιάννενα: Νέα παράταση στην έκπτωση για σύνδεση με το αποχετευτικό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Νέα παράταση στην έκπτωση για σύνδεση με το αποχετευτικό

Νέα παράταση της έκπτωσης στα τέλη σύνδεσης με το αποχετευτικό δίκτυο αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΙ στην τελευταία του συνεδρίαση τη Δευτέρα.

Η καταληκτική ημερομηνία ισχύος της απόφασης χορήγησης κινήτρων για την επίσπευση των διαδικασιών σύνδεσης των ακινήτων με το δίκτυο αποχέτευσης –και πάλι μετά από παράταση κατόπιν αιτήματος κατοίκων της οδού Γ. Παπανδρέου- ήταν στις 31 Δεκεμβρίου 2020.

«Παρότι αρχική πρόθεση της ΔΕΥΑΙ ήταν να μην υπάρξει νέα σχετική παράταση, το δεύτερο κύμα της πανδημίας το οποίο ακολούθησε και έπληξε οικονομικά πάρα πολλούς συμπολίτες μας, την οδήγησαν στην απόφαση να εγκρίνει άλλη μία παράταση, έως το τέλος του τρέχοντος έτους, 31-12-2021», αναφέρεται σε δελτίο τύπου της ΔΕΥΑΙ, με τη σημείωση ότι η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ αφού πρώτα ψηφιστεί από το δημοτικό συμβούλιο και εγκριθεί από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Νέα παράταση στην έκπτωση για σύνδεση με το αποχετευτικό
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2495255210057195211
Σχόλια
item