Γιάννης Κουκουράκης για Άγριες Μέλισσες: “Κέρδισα με το σπαθί μου τον ρόλο του Κωνσταντή” Γιάννης Κουκουράκης για Άγριες Μέλισσες: “Κέρδισα με το σπαθί μου τον ρόλο του Κωνσταντή” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Κουκουράκης για Άγριες Μέλισσες: “Κέρδισα με το σπαθί μου τον ρόλο του Κωνσταντή”

Ο Γιάννης Κουκουράκης μίλησε στο περιοδικό “Τηλεθεατής” και την Χριστίνα Αλεξίου για την προσπάθεια που κατέβαλε προκειμένου να πάρει το ρόλο του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες αλλά και τη σχέση του με τη Δρόσω.

Είναι αλήθεια ότι διεκδικήσατε τον ρόλο του Κωνσταντή;

Ναι, τον διεκδίκησα, πέρασα από 7 δοκιμαστικά. Με αφορούσε πολύ για να το αφήσω να περάσει, γιατί ήξερα ότι ήμουν η καλύτερη επιλογή για αυτόν τον ρόλο.

 Όπως και ο κάθε συνάδελφός μου για τον ρόλο του. 

Η αλήθεια είναι ότι τον κέρδισα με το σπαθί μου. Πρέπει να μάχεσαι γι’ αυτά που θεωρείς ότι κατέκτησες ή αξίζουν να διεκδικήσεις.

Θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη Δρόσω, όποιο και αν είναι το τίμημα, ή θα τον κάμψουν οι αντιρρήσεις της οικογένειάς του;

Η πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη μάς έχει συνηθίσει σε πολλές ανατροπές. Μέχρι τη στιγμή που θα πάρουμε τα σενάρια στα χέρια μας, δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί η πλοκή της σειράς και πώς θα ξεδιπλωθεί στη συνέχεια ο ρόλος μας.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Κουκουράκης για Άγριες Μέλισσες: “Κέρδισα με το σπαθί μου τον ρόλο του Κωνσταντή”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3150814585045939510
Σχόλια
item