Σάκης Τανιμανίδης: “Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά” – Τα προτερήματα που λατρεύει στη Χριστίνα Μπόμπα Σάκης Τανιμανίδης: “Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά” – Τα προτερήματα που λατρεύει στη Χριστίνα Μπόμπα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης: “Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά” – Τα προτερήματα που λατρεύει στη Χριστίνα Μπόμπα

Ο Σάκης Τανιμανίδης βιώνει την ευτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, αφού από τη μία πλευρά περιμένει να γίνει μπαμπάς σε μερικούς μήνες ενώ από την άλλη ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της “Φάρμας”. 

Ο γνωστός παρουσιαστής παραχώρησε συνέντευξη στη “Real” και τον Βασίλη Μπουζιώτη, μίλησε για τα αγέννητα κορίτσια του, αποκάλυψε ότι ακόμα δεν έχουν καταλήξει στα ονόματά τους και αναφέρθηκε στα προτερήματα της συζύγου του, Χριστίνας Μπόμπα.

-Δεν μπορώ να μην ξεκινήσω την κουβέντα μας από το ομορφότερο «δώρο» που σου φέρνει το 2021. Θα γίνεις μπαμπάς από τη Χριστίνα σου. Πότε ένιωσες, αλήθεια, πως θα είναι η ιδανική για να κάνεις οικογένεια μαζί της, Σάκη;

Μια χρονιά που μας δοκίμασε όλους με όλα αυτά που συμβαίνουν, εμείς θα τη θυμόμαστε, σε προσωπικό επίπεδο, ως την πιο χαρούμενη της ζωής μας, αφού θα έρθουν τα δύο κορίτσια μας! 

Το μόνο που απασχολεί το μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι να έρθουν με υγεία τα μωρά και να είναι καλά η Χριστίνα. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι ιδανική μαμά!

-Έχετε αποφασίσει ήδη τα ονόματά τους ή όχι;

Δεν έχουμε καταλήξει, αλλά το έχουμε πάρει… πατριωτικά! Είμαστε πλήρως οργανωμένοι. Κάνουμε λίστες, σβήνουμε ονόματα, προσθέτουμε ονόματα – όλα αυτά που κάνουν οι μελλοντικοί γονείς. 

Πιστεύω πως είμαστε κοντά στην «επιτυχία». Εμένα μου αρέσουν τα περίεργα ονόματα, δεν ξέρω, όμως, αν θα «κερδίσει» αυτή η κατεύθυνση.

-Θα είσαι αυστηρός μπαμπάς ή… χαζομπαμπάς;

Ο μεγαλύτερος χαζομπαμπάς του κόσμου! Μπορείτε πλέον να με αποκαλείτε «Σάκης-Βούτυρο Τανιμανίδης», αφού θα είμαι βούτυρο μαζί τους. 

Περιμένω πώς και πώς να με κάνουν τα κορίτσια μου ό,τι θέλουν! Όχι συνέχεια, όμως. Θέλω να μεγαλώσουμε δύο δυναμικά, αυτόνομα κορίτσια, που θα πατούν καλά στα πόδια τους και, για να γίνει αυτό, χρειάζεται κάποια πειθαρχία, την οποία βλέπω να τους την επιβάλει η μαμά!

-Πες μου ποια προτερήματα της Χριστίνας αγαπάς περισσότερο και τι ελαττώματα έχει!

Μου αρέσει η καλοσύνη που βγαίνει από μέσα της. Είναι ακόμα πιο λαμπερή και από την εκθαμβωτική της εξωτερική ομορφιά! Μου αρέσει το μεγάλο της χαμόγελο, που το χαρίζει απλόχερα στους γύρω της. 

Μου αρέσει που η παρουσία της και μόνο με ωθεί στο να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Τα ελαττώματα ας τα αφήσουμε, γιατί θα τη διαβάσει και η ίδια τη συνέντευξη.

-Θα μείνετε στα δύο ή θα φτιάξετε μια… φάρμα με παιδιά; Αυτή την αίσθηση έχω! Κάνω λάθος;

Καθόλου λάθος! Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά! Εύχομαι να είμαστε δυνατοί και τυχεροί για να κάνουμε κι άλλα παιδάκια. Το όνειρό μου είναι ένα ανοιχτό σπίτι με πολλά παιδιά, πολλούς φίλους, πολλή φασαρία, πολλά χαμόγελα και πολλή ζωή!

epirusblog.gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης: “Θέλω μια φάρμα με πολλά παιδιά” – Τα προτερήματα που λατρεύει στη Χριστίνα Μπόμπα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3129603661040830839
Σχόλια
item