Οι «άγνωστες» χρήσεις που έχει το σεσουάρ μαλλιών Οι «άγνωστες» χρήσεις που έχει το σεσουάρ μαλλιών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι «άγνωστες» χρήσεις που έχει το σεσουάρ μαλλιών

Αδιαμφισβήτητα, το σεσουάρ για τα μαλλιά αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία σε ένα σπίτι και στην πραγματικότητα είναι περισσότερο χρήσιμο απ’ ο,τι φαντάζεστε.

Εκτός από το να στεγνώσετε τα βρεγμένα μαλλιά υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές χρήσεις του μέσα στο σπίτι που διευκολύνουν την καθημερινότητα.

Δείτε μερικές από αυτές…

1. Στεγνώστε τα νύχια

Ανάψτε το πιστολάκι σας στον κρύο αέρα και αφήστε το να φυσήξει πάνω από το βερνίκι που έχετε βάλει στα νύχια. Θα στεγνώσουν πολύ πιο γρήγορα από το να περιμάνετε με «δεμένα» τα χέρια.

2. Ξεσκονίστε το πληκτρολόγιο του υπολογιστή

Αποτελεί ένα αντικείμενο που δεν μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα. Με το πιστολάκι των μαλλιών πάντως μπορείτε να διώξετε αποτελεσματικά τη σκόνη από αυτό.

3. Αφαιρέστε αυτοκόλλητα

Το πιστολάκι θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε εύκολα το αυτοκόλλητο από ένα καινούργιο προϊόν που μόλις αγοράσατε. Ανοίξτε το στο ζεστό αέρα και στρέψτε το προς τη μεριά του αυτοκόλλητου. Θα ξεκολλήσει πολύ πιο εύκολα.

4. Σιδερώστε στα γρήγορα

Αν έχετε ένα ρούχο το οποίο έχει τσαλακωθεί ελαφρώς και δεν έχετε χρόνο να το σιδερώσετε δοκιμάστε να το κρεμάσετε και να ανοίξετε για λίγο το πιστολάκι προς το μέρος του. Κάνει θαύματα.

epirusblog.gr
5 of 5
Οι «άγνωστες» χρήσεις που έχει το σεσουάρ μαλλιών
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 4766826061198982135
Σχόλια
item