Ήγουμενίτσα: Μουσικό Γυμνάσιο πρώτα και μετά Μουσικό Λύκειο Ήγουμενίτσα: Μουσικό Γυμνάσιο πρώτα και μετά Μουσικό Λύκειο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήγουμενίτσα: Μουσικό Γυμνάσιο πρώτα και μετά Μουσικό Λύκειο

Ξεκινούν οι διαδικασίες για τη λειτουργία Μουσικού Σχολείου στην Ηγουμενίτσα.

Και το πρώτο βήμα φυσικά είναι να βρεθούν μαθητές για την Α΄ τάξη Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου. Το Λύκειο θα ιδρυθεί αργότερα.

Με αφορμή την επικείμενη ίδρυση και λειτουργία Μουσικού Σχολείου (Γυμνασίου) στο Δήμο Ηγουμενίτσας για σχολικό έτος 2021-2022, σε ανακοίνωσή τους οι δήμαρχοι Ηγουμενίτσας Γιάννης Λώλος, Φιλιατών Σπυρίδων Παππάς και Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης καλούν τους γονείς των μαθητών/τριών, που φοιτούν στην Ε΄ και ΣΤ΄ τάξη των Δημοτικών Σχολείων  να εκδηλώσουν την πρόθεσή τους για εγγραφή του παιδιού/ών τους στο Μουσικό Σχολείο, μετά την αποφοίτησή του/ς από το Δημοτικό Σχολείο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς, να αποστείλουν το συντομότερο τα στοιχεία των μαθητών (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, τάξη και σχολείο που φοιτούν, Διεύθυνση Κατοικίας, Τηλέφωνο Επικοινωνίας, e-mail), στο e-mail της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηγουμενίτσας: a_sxoliki@1345.syzefxis.gov.gr.

Πληροφορίες - Τηλ. Επικοινωνίας 26653 61254.

epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα: Μουσικό Γυμνάσιο πρώτα και μετά Μουσικό Λύκειο
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 5088518850075977161
Σχόλια
item