Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα πιστέψεις πώς η μεγάλη η σταρ πήγαινε στο σινεμά και δεν την αναγνώριζε κανείς Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα πιστέψεις πώς η μεγάλη η σταρ πήγαινε στο σινεμά και δεν την αναγνώριζε κανείς | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα πιστέψεις πώς η μεγάλη η σταρ πήγαινε στο σινεμά και δεν την αναγνώριζε κανείς

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες star της χώρας μας. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί να έφυγε από τη ζωή του 1996, όμως παραμένει στη μνήμη του κόσμου μέσα από τις ταινίες της. 

Η φίλη και συνεργάτιδά της, Τζένη Ζαχαροπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στο “Λοιπόν” και αποκάλυψε πώς οι δυο τους κατάφερναν να πηγαίνουν στον κινηματογράφο χωρίς να τις αναγνωρίζει κανείς.

«Στον κινηματογράφο πήγαινα μόνο παρέα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη κρυφά και βάζαμε περούκες για να μην την αναγνωρίζουν και χωνόμασταν μέσα στον κόσμο, γιατί ήθελε να βλέπει τις αντιδράσεις του κόσμου.

Η Αλίκη ήταν μεγάλη σταρ, αναντικατάστατη και φοβερή. Ήταν φοβερή και σπουδαία γυναίκα και με θυμάμαι όταν συνεργαστήκαμε μαζί στο θέατρο, με έσπρωχνε κατά τη διάρκεια της υπόκλισης μπροστά, καθώς εγώ ντρεπόμουν και καθόμουν πίσω της, για να εισπράξω και εγώ το χειροκρότημα του κόσμου”.

epirusblog.gr
5 of 5
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Δεν θα πιστέψεις πώς η μεγάλη η σταρ πήγαινε στο σινεμά και δεν την αναγνώριζε κανείς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6912407447273281589
Σχόλια
item