Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται με τη μητέρα της και μας δείχνει την εκπληκτική ομοιότητά τους Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται με τη μητέρα της και μας δείχνει την εκπληκτική ομοιότητά τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται με τη μητέρα της και μας δείχνει την εκπληκτική ομοιότητά τους

Η Βίκυ Καγιά διαθέτει ένα από τα πιο ενεργά προφίλ στο Instagram και καθημερινά το τροφοδοτεί με φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Αυτή τη φορά, η οικοδέσποινα του “Shopping Star” και κριτής του “Greece’s Next Top Model” θέλησε να εκπλήξει τους διαδικτυακούς φίλους τους και έτσι δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με την μητέρα της, Αλεξάνδρα Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της και εκείνη με τη σειρά της βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και την στηρίζει σε κάθε βήμα της. Αρκετές είναι οι φορές, μάλιστα, που έχουμε δει τις δύο γυναίκες μαζί σε εξόδους τους.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Βίκυ Καγιά στον λογαριασμό της στο Instagram, μαμά και κόρη ποζάρουν χαμογελαστές και με casual look μη κρύβοντας με φίλτρα και photoshop τα σημάδια του χρόνου που υπάρχουν στα πρόσωπά τους.

Δες φωτογραφίες:

Οι δυο τους μοιάζουν πολύ!

epirusblog.gr
5 of 5
Η Βίκυ Καγιά φωτογραφίζεται με τη μητέρα της και μας δείχνει την εκπληκτική ομοιότητά τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3881721144102721409
Σχόλια
item