Πρέβεζα: Κινδυνεύει με κλείσιμο το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας; Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζα: Κινδυνεύει με κλείσιμο το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας; Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Κινδυνεύει με κλείσιμο το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας; Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Τριαντάφυλλος Αλμπάνης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για τα σοβαρά προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν πέντε τμήματα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων αν ισχύσουν όσα περιλαμβάνονται στο νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας.

Ανάμεσα στα τμήματα αυτά που σύμφωνα με τον κ. Αλμπάνη πρόκειται να επηρεαστούν και ίσως οδηγηθούν ακόμα και σε κλείσιμο, είναι και το τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής που βρίσκεται στην Πρέβεζα.

Η καθιέρωση της βάσης εισαγωγής που προβλέπει το νομοσχέδιο της Νίκης Κεραμέως, θα έχει ως αποτέλεσμα την μείωση των εισαχθέντων σε δύο τμήματα στην Άρτα, ένα στην Πρέβεζα και δύο στα Γιάννινα.

Για τον Στρατηγικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα συνεδριάσει με τηλεδιάσκεψη την Παρασκευή 26/02/2021, ώρα έναρξης 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας.

Νωρίτερα στο θέμα τοποθετήθηκε η παράταξη του Γιώργου Νίτσα “Ανάπτυξη Τώρα” με ανακοίνωση της   κατηγορώντας τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο και την παράταξη του ότι παίζοντας το ρόλο του “κομματικού κλακαδόρου” της Κυβέρνησης στο δημοτικό συμβούλιο, δεν καταδέχθηκαν να υπογράψουν ένα ψήφισμα, για ένα νόμο που βάζει το πανεπιστημιακό τμήμα της Πρέβεζας σε σοβαρό κίνδυνο.

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Κινδυνεύει με κλείσιμο το Πανεπιστημιακό Τμήμα της Πρέβεζας; Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 928053584400889014
Σχόλια
item