Γιάννης Σπαλιάρας: Η καραντίνα τον χώρισε με Μεξικάνα ηθοποιό Γιάννης Σπαλιάρας: Η καραντίνα τον χώρισε με Μεξικάνα ηθοποιό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννης Σπαλιάρας: Η καραντίνα τον χώρισε με Μεξικάνα ηθοποιό

Είναι από τους πιο ερωτικούς άνδρες στην Ελλάδα όμως εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί μόνος.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα που δεν έχε εμφανιστεί με σύντροφό αν και από το καλοκαίρι είναι ερωτευμένος.

Την κάρδια του έκλεψε Μεξικάνα με την οποία γνωρίστηκε κατά τη διάρκεια της σειράς Lord Of The Skies, η οποία βρίσκεται στον έβδομο κύκλο της. 

Πρόκειται για μια αμερικανική τηλενουβέλα που έκανε πρεμιέρα στο κανάλι Telemundo τον Απρίλιο του 2013, ενώ διανέμεται στο εξωτερικό από τη λατινοαμερικανική συνδρομητική υπηρεσία Telemundo Internacional.

Η κοπέλα που του έκλεψε την καρδιά έκανε guest σε μερικά επεισόδια και ο έρωτας δεν άργησε να γεννηθεί ανάμεσά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ON time και της Σπυριδούλας Τριάντου πρόκειται για μια μελαχρινή καλλονή 24 ετών που έχει έρθει πολλές φορές για διακοπές στη Μύκονο.

Άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού αναφέρει πως αυτή τη περίοδο το ζευγάρι μια μόνο τηλεφωνικά ενώ το lockdown τους έχει απομακρύνει αφού η κοπέλα δεν μπορεί να έρθεις την Ελλάδα όπως και είχαν συμφωνήσει.

Ωστόσο ο Γιάννης Σπαλιάρας αν και σε «καραντίνα» δέχεται φλερτ από γυναίκες και δηλώνει ελεύθερος καθώς φαίνεται πως η απόσταση τελικά τους χώρισε.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννης Σπαλιάρας: Η καραντίνα τον χώρισε με Μεξικάνα ηθοποιό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5573258465393854401
Σχόλια
item