Βάσια Παναγοπούλου: Σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις Βάσια Παναγοπούλου: Σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσια Παναγοπούλου: Σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις

Kαλεσμένη της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε, το πρωί του Σαββάτου, η Βάσια Παναγοπούλου στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» στο OPEN. Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο κύμα καταγγελιών που δεσπόζει το τελευταίο διάστημα στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ξαφνικά αρχίζει και γίνεται θέμα της συζήτησης κάτι, που ενώ είναι πάρα πολύ σοβαρό και καλώς συζητιέται, που μερικές φορές τεντώνεται τόσο πολύ και κινδυνεύει να κιτρινίσει. 

Και αυτό εμένα με στενοχωρεί. Χαίρομαι που ζούμε σε μια εποχή που σαφώς θα γίνουν αλλαγές».

«Μίλησα για τα όρια του κιτρινισμού γιατί, πριν βγουν κάποιες αποδείξεις, δεν μπορεί να σπιλώνεται το όνομα κανενός. Και κυρίως δεν δέχομαι ότι μπορεί να σπιλώνεται ένας ολόκληρος χώρος» πρόσθεσε η καλλιτέχνης. 

«Τα παλαιότερα χρόνια ο χώρος του θεάτρου ήταν ένας χώρος αμφιβόλου ηθικής. Δεν θέλω με κανένα τρόπο να επανέλθουμε σε αυτό. Όχι. Ο χώρος του θεάτρου έχει υπέροχους ανθρώπους».

Πάντα σε κάθε εργασιακό χώρο θα υπάρχουν και μελανά σημεία» συμπλήρωσε η Βάσια Παναγοπούλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Βάσια Παναγοπούλου: Σπιλώνονται ονόματα χωρίς αποδείξεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2374742516164753360
Σχόλια
item