Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες: Η νοσηρότητα ξεπερνάει τη φαντασία - Σου έρχεται εμετός Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες: Η νοσηρότητα ξεπερνάει τη φαντασία - Σου έρχεται εμετός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες: Η νοσηρότητα ξεπερνάει τη φαντασία - Σου έρχεται εμετός

Μιλώντας στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, η Βάσω Λασκαράκη αναφέρθηκε στις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση στο θέατρο, τονίζοντας πως δεν εξεπλάγη.

«Οι ιστορίες είχαν φτάσει στα αφτιά μου από τα πρώτα χρόνια που είχα έρθει στην Αθήνα, δηλαδή, δεν έπεσα από τα σύννεφα», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήξερα με ποιον πρέπει να δουλέψω και με ποιον όχι, έχω αποφύγει συνεργασίες που μου στοίχησαν πολύ επαγγελματικά. Σίγουρα δεν έφτανε το μυαλό μου στη νοσηρότητα αυτή. Αυτό που ακούμε τώρα ξεπερνάει τη φαντασία για πολλά πράγματα. 

Αλλά όταν είναι κοντά σου και δίπλα σου όλα αυτά και τα ακούς, πρέπει να κάτσεις να ζυγίζεις. Οπότε, έχω κληθεί να αρνηθώ δουλειές που θα μου έκαναν καλό επαγγελματικά, αλλά ψυχολογικά και προσωπικά όταν το ζύγισα είπα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. 

Αυτό που με ενοχλεί είναι γιατί δεν κάνει κάποιος κάτι, πρέπει κάπου να καταλήξει», σημείωσε η Βάσω Λασκαράκη.

«Με σόκαραν μερικές περιπτώσεις, είναι αυτό που λες δεν το πιστεύω. Όταν έχεις παιδί δεν μπορείς να το διαχειριστείς, σου έρχεται να κάνεις εμετό, πιάνεται το στομάχι σου. Λες δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό το πράγμα. 

Δεν μπορεί να το ξέρουν άνθρωποι, να το έχουν ακούσει και να μην έχει βγει προς τα έξω τόσα χρόνια. Κανένας από αυτούς τους ανθρώπους που κατηγορούνται δεν χρειάζεται να δουλεύει, όχι μόνο στο θέατρο και στην τηλεόραση, οπουδήποτε», επισήμανε η ηθοποιός.epirusblog.gr
5 of 5
Βάσω Λασκαράκη για καταγγελίες: Η νοσηρότητα ξεπερνάει τη φαντασία - Σου έρχεται εμετός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9206905329260216631
Σχόλια
item