Άρτα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στην Άρτα Άρτα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στην Άρτα

Εξαιτίας της χιονόπτωσης, του συνεχιζόμενου παγετού και των πολύ χαμηλών θερμοκρασιών, για την πρόληψη ατυχημάτων και κατόπιν συνεννόησης με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αποφασίστηκε, να παραμείνουν σήμερα Δευτέρα κλειστά το Δημοτικό  σχολείο και το Νηπιαγωγείο στο Κορφοβούνι και το Δημοτικό της Ροδαυγής...

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι μαθητές διαμένουν στις ανωτέρω περιοχής (Κορφοβούνι, Πιστιανά, Ροδαυγή)  και  αδυνατούν μα μετακινηθούν προς τις σχολικές μονάδες που φοιτούν (γυμνάσια και λύκεια) ο Δήμος είναι σε συνεννόηση με την Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και οι απουσίες  τους θα είναι δικαιολογημένες.

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου και το 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο  Άρτας, λόγω σοβαρής βλάβης που έχει υποστεί  το σύστημα θέρμανσης του σχολείου. Η απόφαση ελήφθη μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων στο Δήμο.

Σήμερα Δευτέρα, θα επανεξεταστεί η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει τις συγκεκριμένες περιοχές και θα ληφθούν αποφάσεις για την Τρίτη.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα στην Άρτα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2710105872396262784
Σχόλια
item