Γιάννενα: Ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» λαμβάνονται έκτακτα μέτρα στο «Χατζηκώστα»

Στη λήψη μέτρων προχωρά το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας, με στόχο να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Με απόφαση του διοικητή Σπύρου Δερδεμέζη, από αύριο Σάββατο απαγορεύεται η στάθμευση των αυτοκινήτων στη δίοδο που προσεγγίζει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του nοσοκομείου, καθώς και στη δίοδο εξόδου (καμάρες), ώστε να διευκολύνεται η κίνηση των οχημάτων της Πολιτικής Προστασίας και των ασθενοφόρων.

Επίσης, γίνεται γνωστό ότι η περιμετρική οδός που οδηγεί στο χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου, θα είναι προσβάσιμη μόνο για όσους χρειάζεται να προσεγγίσουν την είσοδο για την μονάδα αιμοκάθαρσης, ενώ παρακαλούνται το προσωπικό και οι επισκέπτες να περιορίσουν την πρόσβαση των αυτοκινήτων στον χώρο στάθμευσης, που βρίσκεται όπισθεν του νοσοκομείου, ώστε να μην εγκλωβιστούν.

Τέλος, σε συνεργασία με το Αστικό ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα υπάρχουν δρομολόγια από την κεντρική πλατεία με ώρες αναχώρησης 06.30, 14.30 και 22.30 προς το νοσοκομείο και ώρες αναχώρησης από το Νοσοκομείο 07.10, 15.10 και 23.00. 

Επιπλέον δρομολόγια, εάν και εφόσον χρειαστούν, θα ανακοινωθούν σε συνεργασία με την Πολιτική Προστασία της περιφέρειας Ηπείρου.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» λαμβάνονται έκτακτα μέτρα στο «Χατζηκώστα»
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 3730342684934036980
item