Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι - Τρεις συλλήψεις Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι - Τρεις συλλήψεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι - Τρεις συλλήψεις

Συμπλοκή με πυροβολισμούς, αρχικά μεταξύ δύο οικογενειών Ρομά και στη συνέχεια και εναντίον αστυνομικών, σημειώθηκε στις 3:20 στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στο Ζεφύρι Αττικής, αναστατώνοντας ολόκληρη την περιοχή, η οποία μέχρι το πρωί παρέμενε αποκλεισμένη από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο ξεκίνησε από έναν καβγά μεταξύ των δύο οικογενειών και δεν άργησαν να βγουν τα όπλα. Στο σημείο της ανταλλαγής πυροβολισμών έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αλλά κάποιοι πυροβόλησαν και εναντίον των αστυνομικών, χωρίς να τραυματιστεί κανείς. 

Επιτόπου μετέβησαν ισχυρές ενισχύσεις και μετά από επέμβαση των δυνάμεων συνελήφθησαν τρία άτομα, ενώ κατασχέθηκαν μία κυνηγετική καραμπίνα και ένα πιστόλι.

Η έρευνα στην περιοχή συνεχίζεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας, με τη συνδρομή και άλλων αστυνομικών υπηρεσιών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη όλων των εμπλεκομένων στη συμπλοκή.

epirusblog.gr
5 of 5
Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στο Ζεφύρι - Τρεις συλλήψεις
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 3078832667043594182
Σχόλια
item