Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που αγνοούνταν στα Ιωάννινα Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που αγνοούνταν στα Ιωάννινα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που αγνοούνταν στα Ιωάννινα

Στην περιοχή Δίκορφο βρέθηκαν τα συντρίμμια του μικρού πολιτικού, εκπαιδευτικού αεροσκάφους που αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή, 31 Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι στο αεροσκάφος επέβαινε ένας 34χρονος πιλότος. Από την Κυριακή, όταν και χάθηκε το στίγμα του αεροσκάφους, μέχρι σήμερα, βρίσκονταν σε εξέλιξη εκτεταμένες έρευνες για την ανεύρεσή του. 

Ωστόσο οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή (έντονη βροχόπτωση και νέφωση) καθήλωσαν για μεγάλο διάστημα τα εναέρια μέσα στο έδαφος, με αποτέλεσμα η επιχείρηση για τον εντοπισμό του αεροσκάφους και του πιλότου να πραγματοποιείται μόνο από πεζοπόρο τμήματα.

Ωστόσο, σήμερα το πρωί κυνηγοί εντόπισαν συντρίμμια του αεροσκάφους με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική που σπεύδουν στο σημείο για περαιτέρω έρευνες.

Υπενθυμίζεται ότι το αεροσκάφος αναχώρησε στις 31 Ιανουαρίου από την Κοζάνη με προορισμό τα Ιωάννινα, απ΄όπου και επρόκειτο να επικοινωνήσει μέσω ασυρμάτου. Το στίγμα του ωστόσο χάθηκε στο ύψος της Δρακόλιμνης κοντά στο χωριό Μηλιωτάδες Ζαγορίου σε απόσταση 5-7 μίλια ΒΑ από τα Ιωάννινα.


epirusblog.gr
5 of 5
Βρέθηκαν τα συντρίμμια του μικρού αεροσκάφους που αγνοούνταν στα Ιωάννινα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 1460610671833860535
Σχόλια
item