Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αγαπούν να γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Aυτά είναι τα τρία ζώδια που λατρεύουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Καρκίνος

Για ένα τόσο βαθιά συναισθηματικό ζώδιο η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι απλά μια δικαιολογία για να βγουν από το καβούκι τους και να αγκαλιάσουν ανοιχτά την ρομαντική τους πλευρά. 

Αυτό το επιφυλακτικό ζώδιο μπορεί να μην είναι πάντα πρόθυμο να δείξει τα συναισθήματά του αλλά επειδή κυβερνήτης του είναι η Σελήνη το πάθος και η αγάπη τρέχει στις φλέβες του. 

Αν, λοιπόν, περνάς την ημέρα των ερωτευμένων με έναν Καρκίνο και δεν ξέρεις τι κρύβει στην καρδιά του, ετοιμάσου να μάθεις πόσο δυνατά συναισθήματα νιώθει για σένα. Η αλήθεια για αυτό το ζώδιο βγαίνει στο φως κάθε χρόνο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Σκορπιός 

Ο παθιασμένος Σκορπιός μετρά αντίστροφα μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου. Είναι έτοιμος να σε βγάλει για δείπνο με κρασί και όλοι αυτοί οι εορτασμοί θα σας οδηγήσουν σε ένα συγκεκριμένο μέρος: την κρεβατοκάμαρα. 

Από τη στιγμή που θα βρεθείτε εκεί τότε θα αρχίσουν τα πυροτεχνήματα και οι πραγματικοί εορτασμοί. Αν είσαι Σκορπιός ή είσαι αρκετά τυχερή να περάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με έναν Σκορπιό μπορείς να θεωρήσεις από τώρα ότι θα είναι μια ενδιαφέρουσα και πολύ… ικανοποιητική μέρα.

Ιχθύς

Για το πιο ρομαντικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είναι η καλύτερη μέρα του χρόνου. Επιτέλους, ο υπόλοιπος κόσμος βρίσκεται στην ίδια σελίδα με τον Ιχθύ. Είναι μια μέρα όπου μπορεί να ικανοποιήσει τη ρομαντική του πλευρά χωρίς να φοβάται ότι θα κριθεί για αυτό. 

Άλλωστε ξέρει να μπαίνει στο πνεύμα!Αν βγαίνεις με έναν Ιχθύ, να σιγουρευτείς ότι έχεις κάτι πολύ ξεχωριστό και παραδοσιακό γιατί, είτε θέλει να το παραδεχτεί είτε όχι, ελπίζει ότι θα ζήσει την φαντασίωση του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτά είναι τα τρία ζώδια που αγαπούν να γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7276449631980226457
item