Θεσπρωτία: Στο πλευρό των εργαζομένων των ΕΛΤΑ της Ηγουμενίτσας Θεσπρωτία: Στο πλευρό των εργαζομένων των ΕΛΤΑ της Ηγουμενίτσας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Στο πλευρό των εργαζομένων των ΕΛΤΑ της Ηγουμενίτσας

Με ψήφισμά του το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηγουμενίτσας τάσσεται στο πλευρό των εργαζομένων των ΕΛΤΑ της Ηγουμενίτσας, που, όπως τονίζεται, θα υποβαθμιστεί με τη μετακίνηση προσωπικού. 

Τονίζεται αναλυτικότερα στο σχετικό ψήφισμα: "Πάγια θέση του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ιδιαίτερα εκείνων που κατοικούν σε απομακρυσμένες κοινότητες. 

Ως εκ τούτου κάθε προσπάθεια, που υποδαυλίζει αυτήν την αρχή και συνεπάγεται  την ταλαιπωρία και την οικονομική επιβάρυνση των συνανθρώπων μας,  δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

Εκφράζουμε λοιπόν την πλήρη αντίθεσή μας στην επικείμενη νομοθετική ρύθμιση για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ Ηγουμενίτσας με τη μετακίνηση του προσωπικού τους, η οποία ακυρώνει έναν κύριο φορέα πολυεπίπεδης εξυπηρέτησης του κοινού και καθολικών υπηρεσιών αποδεκτής ποιότητας.

Καλούμε την κυβέρνηση

§  Να ενστερνιστεί την αγωνία και τον φόβο, που δημιουργεί η επικείμενη απαξίωση των ΕΛΤΑ και να αναλάβει πρωτοβουλίες προστασίας και αναβάθμισής τους, με έμφαση στην εξυπηρέτηση των πολιτών στις απομακρυσμένες κοινότητες, καθώς αποτελούν έναν ζωντανό οργανισμό με δημόσιο ρόλο, που στηρίζει διαχρονικά την επικοινωνία των πολιτών.

§  Να διατηρήσει τον κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών των ΕΛΤΑ, ο οποίος επί σειρά ετών έχει εδραιωθεί στη συνείδηση όλων των Ελλήνων,  ενδυναμώνοντας μία μακροχρόνια σχέσης εμπιστοσύνης". 

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Στο πλευρό των εργαζομένων των ΕΛΤΑ της Ηγουμενίτσας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 2697456622811520523
Σχόλια
item