Πρέβεζα: Σπουδαία πρωτοβουλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

Ο Διευθυντής του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας κ. Χαλβαντζής Βασίλειος και ο Σύλλογος Διδασκόντων εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στους μαθητές των Τμημάτων Α1 και Α2 Λυκείου για δύο σπουδαίες πρωτοβουλίες τους που κρίνονται στο μέγιστο ως αξιέπαινες και ως αξιομνημόνευτες.

Οι μαθητές του Τμήματος Α2 Λυκείου ανέλαβαν την ευγενική πρωτοβουλία να προφέρουν ως δωρεά στο Σχολείο που φοιτούν ένα  μουσικό όργανο (Νταούλι).

Οι μαθητές του Τμήματος Α1 Λυκείου σε μια άκρως συγκινητική κίνησή τους ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αλληλοβοήθειας, πράξη για την οποία αξίζει στην ουσία να τούς απονεμηθεί το ύψιστο «Δίπλωμα ανθρώπου», ευαισθητοποιήθηκαν ώστε να προσφέρουν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό προς ενίσχυση συμμαθητή τους που το χρειάζεται.

Τέτοιες  συλλογικές δραστηριοποιήσεις καταδεικνύουν ότι στη ζοφερή εποχή της πανδημικής και οικονομικής κρίσης που διανύουμε η πίστη στη δύναμη και στην αξία του ανθρώπου είναι τα μεγαλύτερα όπλα για να αντιπαρέλθει κανείς κάθε αντιξοότητα. 

Η στάση αυτών των μαθητών δείχνει ότι το σχολείο τους αποτελεί για κείνους πηγή έμπνευσης, εφαλτήριο της ανθρωπιστικής τους δράσης και ανοιχτό παράθυρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και τούς ευχόμαστε να έχουν πάντα καλή πρόοδο και υγεία στη ζωή τους.

Πηγή: mypreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σπουδαία πρωτοβουλία από μαθητές του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 8235276388910598325
item