Φωτίου: Καταπατούνται τα δικαιώματα του Κουφοντίνα – Να μην τον αφήσουμε να πεθάνει Φωτίου: Καταπατούνται τα δικαιώματα του Κουφοντίνα – Να μην τον αφήσουμε να πεθάνει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φωτίου: Καταπατούνται τα δικαιώματα του Κουφοντίνα – Να μην τον αφήσουμε να πεθάνει

Τη θέση ότι καταπατούνται τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα, εξέφρασε η Θεανώ Φωτίου στη Βουλή προκαλώντας την αντίδραση του Θανάση Πλεύρη.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου «Εθνική Αρχή Προσβασιμότητας, Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και Εθνική Επιτροπή Βιοηθικής και Τεχνοηθικής» έκανε λόγο για καταπάτηση των δικαιωμάτων του Δημήτρη Κουφοντίνα και ζήτησε από την κυβέρνηση να αποδείξει ότι η ελληνική πολιτεία είναι κράτος δικαίου.

«Συζητούμε ένα δικαιωματικό νομοσχέδιο την ώρα που τα δικαιώματα κρατουμένων καταπατούνται. Τα δικαιώματα του Δημήτρη Κουφοντίνα καταπατούνται . 

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον Κουφοντίνα να πεθάνει. Να σεβαστεί η κυβέρνηση τους νόμους και να αποδείξει ότι η ελληνική δημοκρατία είναι κράτος δικαίου».

Αντίδραση Πλεύρη: Ο κρατούμενος θα εκτίσει την ποινή του όπως ορίζει ο νόμος

Στις αναφορές της Θεανώς Φωτίου αντέδρασε έντονα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θανάσης Πλεύρης, ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter έγραψε:


epirusblog.gr
5 of 5
Φωτίου: Καταπατούνται τα δικαιώματα του Κουφοντίνα – Να μην τον αφήσουμε να πεθάνει
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 2419140304330567670
Σχόλια
item