Αποκάλυψη για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παντρεύεται, μετακομίζει και είναι έγκυος»

Πού έχει χαθεί αλήθεια τελευταία η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ποιος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή; 

Η αλήθεια είναι πως η μελαχρινή καλλονή, η οποία στο παρελθόν ήταν πολυγραφότατη και ιδιαίτερα δραστήρια στον κόσμο των social media, έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό κάποια ανάρτηση.

Μάλιστα, η τελευταία ανάρτηση που έχει κάνει είναι από τον περασμένο Δεκέμβριο και συγκεκριμένα από τα Χριστούγεννα, ανήμερα.

Από τότε, ο λογαριασμός της στο instagram δεν έχει ανανεωθεί ούτε με ένα στόρι ενώ προσφάτως άρχισαν να ακούγονται και διάφορα για εκείνη.

Μάλιστα, η soula glamorous, όταν ρωτήθηκε από χρήστη του instagram, για το πότε θα δούμε ξανά κάπου τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, εκείνη απάντησε χωρίς περιστροφές: "Αγάπη δεν μπορώ να κάνω κάτι. Με ρωτάτε κάθε μέρα. Η κοπέλα παντρεύεται, μετακομίζει και είναι έγκυος. Δεν έχει χρόνο για insta."

Είναι γεγονός πάντως πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη από τότε που χώρισε από τον σύντροφό της, αποφάσισε να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και προφανώς τα έχει καταφέρει.

Η... σιγή ιχθύος τον τελευταίο καιρό και η απόφασή της να απέχει αυτόν τον καιρό από τα social media ενισχύει τις φήμες που ακούγονται τις τελευταίες μέρες και φυσικά τους ισχυρισμούς της Soula Glamorous.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

























































epirusblog.gr
5 of 5
Αποκάλυψη για τη Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Παντρεύεται, μετακομίζει και είναι έγκυος»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 53072271946197451
item