Η Bella Hadid θυμάται την επική της τούμπα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης Η Bella Hadid θυμάται την επική της τούμπα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Bella Hadid θυμάται την επική της τούμπα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης

Δεν υπάρχει μοντέλο που να έχει περπατήσει χιλιόμετρα  στην πασαρέλα και να μην έχει φάει έστω και μια τούμπα στην καριέρα του.

Ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα και η Bella Hadid, η οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσει ποτέ την άβολη στιγμή που βίωσε πριν τέσσερα χρόνια στην πασαρέλα, όταν βρέθηκε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα. 

Ήταν τον Σεπτέμβριο του 2016, όταν στην εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, ήταν ένα από τα μοντέλα του Michael Kors για την νέα ανοιξιάτικη συλλογή 2017. Η Bella Hadid, έχασε την ισορροπία της κι ως όφειλε σαν επαγγελματίας, σηκώθηκε και ολοκλήρωσε την πασαρέλα.

Το διάσημο μοντέλο πρόσφατα θυμήθηκε το γεγονός και δημοσίευσε τη σχετική φωτογραφία στο Instagram story και αναφερόμενη στον φωτογράφο που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, έγραψε: «Μπορεί κάποιος να μου βρει αυτόν τον άντρα; 

Ο Θεός να ευλογεί την ψυχή του, θέλω να τον ευχαριστήσω προσωπικά που ήταν ο μοναδικός που μου έδωσε το χέρι του τη στιγμή που το χρειαζόμουν».

epirusblog.gr
5 of 5
Η Bella Hadid θυμάται την επική της τούμπα στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8620536041421198033
Σχόλια
item