Ashley Graham: Γιατί δεν θέλει πλέον να την αποκαλούν plus size;

Συνέντευξη της στο WSJ Magazine, παραχώρησε η Ashley Graham, η οποία δήλωσε πως πλέον δεν θέλει να την αποκαλούν plus size μοντέλο, καθώς έχει κουραστεί που σε κάθε συνέντευξη χρειάζεται να μιλά για το σώμα της.

Το μοντέλο τόνισε πως κάθε φορά που μιλά σε κάποιο δημοσιογράφο πάντα τη ρωτούν για το σώμα, την εικόνα και τα κιλά της, κάτι που όμως έχει παρατηρήσει η ίδια δεν συμβαίνει σε άντρες. 

Μπορεί ο κόσμος να την γνώρισε ως plus size μοντέλο, η Ashley Graham επιθυμεί να την αποκαλούν απλώς «γυναίκα» χωρίς να χρειάζεται να εξηγεί κάθε φορά τις αλλαγές στο σώμα της.

Κατόπιν πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να είναι υπέρμαχος του body positivity, δηλώνοντας πως ο λόγος που δεν ανεβάζει «τέλειες» φωτογραφίες στο Instagram είναι επειδή θέλει ο κόσμος να γνωρίζει πως υπάρχουν γυναίκες με κυτταρίτιδα, με λίπος, με ραγάδες.

Παράλληλα μίλησε για τη ψυχολογική πίεση που βίωσε στην αρχή της καριέρας της όταν ήταν μόλις 17 χρονών. Οι άνθρωποι από το πρακτορείο της την είχαν διαβεβαιώσει πως δεν πρόκειται να κλείσει καμία δουλειά εάν δεν χάσει βάρος. «Η αυτοεκτίμησή μου έπεσε πολύ. Όταν κατάλαβα πως δεν πήρα τη δουλειά επειδή ήμουν πολύ παχιά, αυτό με γέμισε με θάρρος και φιλοδοξία να γεμίσω το κενό που υπήρχε στη βιομηχανία», λέει.

epirusblog.gr
5 of 5
Ashley Graham: Γιατί δεν θέλει πλέον να την αποκαλούν plus size;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4557065040287604065
item