Ισμήνη Καλέση: Δείτε πώς είναι σήμερα η «ζουμερή» ηθοποιός των ‘80s (φωτο)

Η Ισμήνη Καλέση ήταν πάντα το  ζουμερό και άτακτο κορίτσι των ταινιών στη «χρυσή» εποχή της βιντεοκασέτας. 

Τα αποκαλυπτικά πλάνα που χάριζε στις σκηνές που πρωταγωνιστούσε, έκαναν τους άνδρες της εποχής να τρελαίνονται για την ξανθιά με τις πλούσιες καμπύλες και το ανήσυχο βλέμμα.

Η Ισμήνη Καλέση σήμερα ζει μια ήσυχη ζωή, δεν έχει πρόβλημα να αποκαλύψει την ηλικία της (64 ετών) και διατηρείται άψογα!

Γέννημα της εποχής της, πλάι στη μαζικοποίηση της βιντεοκασέτας δηλαδή εκεί στα μέσα των ’80s, η κοπέλα με τις ξανθιές μπούκλες και τα ζηλευτά κάλλη αναστάτωνε νέους και γεροντότερους με τα εντός οθόνης καμώματά της.

Εκείνη πάντως θα διαμαρτυρόταν αργότερα για την τυποποίηση στην εικόνα της σέξι χαζούλας που την καθήλωσε η αρπαχτή της βιντεοκασέτας: «Κάποιοι δημοσιογράφοι δημιούργησαν αυτή την εικόνα για μένα πως είμαι sex symbol, αλλά κι εγώ για να σου πω την αλήθεια δεν έκανα τίποτα για να το ακυρώσω. 

Είχα ωραία πόδια και ωραίο στήθος και ακόμα δηλαδή έχω. Τι θα πρέπει να γίνει δηλαδή, να έχω λέπια και ουρά για να πουν πως έχω ταλέντο;».

Ποιος μπορεί να ξεχάσει εξάλλου εκείνο το κινηματογραφικό στριπτίζ στο φιλμ «Γκαρσονιέρα για 10» του 1981, που την καθιέρωσε εν μία νυκτί ως την επόμενη αντρική φαντασίωση των Ελλήνων; Αναφερόμαστε στην κωμωδία του Ντίμη Δαδήρα που θα φέρει κοντά από τον Χρόνη Εξαρχάκο και τον Ντίνο Ηλιόπουλο μέχρι την Μπέτυ Αρβανίτη, τον Ηλία Λογοθέτη, τον Ανέστη Βλάχο και τον Αντρέα Φιλιππίδη.

epirusblog.gr
5 of 5
Ισμήνη Καλέση: Δείτε πώς είναι σήμερα η «ζουμερή» ηθοποιός των ‘80s (φωτο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4233795964637020001
item