Φον ντερ Λάιεν: 728 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα από το SURE Φον ντερ Λάιεν: 728 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα από το SURE | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Φον ντερ Λάιεν: 728 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα από το SURE

Το ποσό των 728 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος SURE, όπως αναφέρει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Με αναρτήσεις της στο Twitter η πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρεται, μεταξύ άλλων χωρών, στην Ελλάδα η οποία έλαβε το συγκεκριμένο ποσό σε δάνεια προκειμένου να χρηματοδοτήσει συστήματα μειωμένου ωραρίου εργασίας και να στηρίξει τους εργαζομένους.

Παράλληλα σημειώνεται πως η χώρα μας έχει λάβει συνολικά 2,7 δισ. ευρώ από το πρόγραμμα SURE.

Η ανάρτηση της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν:

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι σήμερα η Ελλάδα έλαβε επιπλέον 728εκατ. ευρώ σε δάνεια μέσω του SURE για να χρηματοδοτήσει συστήματα μειωμένου ωραρίου εργασίας & να στηρίξει τους εργαζομένους. 

Συνολικά,η Ελλάδα έχει λάβει 2,7 δισ. ευρώ από το SURE. Η Ευρώπη στέκεται δίπλα σου.
Στο πλαίσιο των αντίστοιχων αναρτήσεών της η πρόεδρος της Κομισιόν δημοσίευσε τα στοιχεία και για την Κύπρο λέγοντας: «Σήμερα η Κύπρος έλαβε 229 εκατ. ευρώ σε δάνεια από το SURE, το εργαλείο χρηματοδότησης προγραμμάτων βραχυπρόθεσμης εργασίας, που βοηθάει εργαζομένους & εταιρείες στην Κύπρο να συνεχίζουν να εργάζονται κατά τη διάρκεια της πανδημίας, με 479 εκατ. ευρώ συνολικά. 

Η Ευρώπη είναι μαζί σου».

epirusblog.gr
5 of 5
Φον ντερ Λάιεν: 728 εκατ. ευρώ άντλησε σήμερα η Ελλάδα από το SURE
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 5553002264721625219
Σχόλια
item