Αυτοί είναι οι 6 έξυπνοι τρόποι να αξιοποιήσετε τα φίλτρα του καφέ

Αν έχετε φίλτρα του καφέ στο σπίτι σας και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε, υπάρχουν κάποιοι έξυπνοι τρόποι ποαυ μπορείτε να τα αξιοποιήσετε. Λύσεις που δεν σας περνούσαν καν από το μυαλό.

Ας δούμε ποιες είναι αυτές:

Κάνουν τα τζάμια και τους καθρέφτες να λάμπουν

Σε αντίθεση με το χαρτί κουζίνες και τις πετσέτες, τα φίλτρα καφέ δεν αφήνουν χνούδια και καθαρίζουν τέλεια τους καθρέφτες και τα τζάμια.

Καθαρίστε τη σκόνη από τις ηλεκτρικές συσκευές

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα του καφέ για να ξεσκονίσετε την τηλεόραση και άλλες ηλεκτρικές συσκευές καθώς, το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα, δεν προκαλεί σημάδια.

Χρησιμοποιήστε τα αντί για βαμβάκι για να ξεβάψετε τα νύχια σας

Εάν θέλετε να ξεβάψετε τα νύχια σας και έχετε ξεμείνει από βαμβάκι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φίλτρο καφέ. Είναι ανθεκτικό αλλά και μαλακό για να αφαιρέσετε το μανό αποτελεσματικά.

Στον φούρνο μικροκυμάτων

Πριν βάλετε το φαγητό στο φούρνο για να το ζεστάνετε, σκεπάστε το πιάτο με ένα φίλτρο καφέ. Έτσι θα αποφύγετε το πιτσίλισμα που λερώνει τα τοιχώματα του φούρνου.

Εξαφανίστε τους  μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Βουτήξτε δύο φίλτρα καφέ σε ένα φλιτζάνι τσάι ή χαμομήλι και βάλτε τα στο ψυγείο για να παγώσουν. Έπειτα τοποθετήστε τα στα μάτια στην περιοχή που έχετε τους μαύρους κύκλους και αφήστε τα για λίγα λεπτά.

Αντιμετωπίστε τις δυσάρεστες οσμές

Βάλτε μερικές κουταλιές μαγειρικής σόδας σε ένα φίλτρο καφέ και κλείστε το με ένα λαστιχάκι. Τοποθετήστε το σε παπούτσια, ντουλάπες ή στο ψυγείο και αντιμετωπίστε τις δυσάρεστες οσμές.

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτοί είναι οι 6 έξυπνοι τρόποι να αξιοποιήσετε τα φίλτρα του καφέ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7031637605463846982
item