6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στον σύντροφό σου

Όσο και να αγαπάς τον αγαπημένο σου και όσο ανοιχτή σχέση και να έχετε και να μοιράζεστε τα πάντα, υπάρχουν κάποια πράγματα που καλό θα ήταν να μην του τα πεις ποτέ!

1. Μην πεις «Δεν σε πιστεύω»- Ό,τι και να σου λέει το να του πεις ότι δεν τον πιστεύεις δεν μπορεί να βοηθήσει πουθενά. Καλύτερα να συζητήσετε σε βάθος και να καταλάβεις για ποιο λόγο (και αν) σου είπε ψέματα.

2. Μην πεις «Έχεις ξεφύγει και είσαι υπερβολικός»- Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων λένε πως δεν πρέπει ποτέ να χαρακτηρίζουμε τους συντρόφους μας.

3. Μην πεις «Τίποτα» αν σε ρωτήσει «Τι έχεις»- Η κλασική απάντηση πολλών ανθρώπων στην ερώτηση «Τι έχεις;» είναι «Τίποτα» ενώ στην πραγματικότητα υπάρχει όντως κάποιο πρόβλημα.

4. Μην πεις «Τελειώσαμε»- Η συγκεκριμένη φράση θα πρέπει να ειπωθεί μόνο αν είσαι 100% σίγουρη πως θα ήθελες να βάλεις τέλος στη σχέση σας.

5. Μην ξεκινήσεις μια φράση με τις λέξεις: «Είσαι πάντα…» ή «Εσύ ποτέ δεν…»- Προσπάθησε να μην χρησιμοποιείς φράσεις που δείχνουν ότι έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου για το άλλο σου μισό.

6. Μην πεις «Και εσύ το κάνεις αυτό…»- Το ότι ο σύντροφός σου σε κατηγόρησε για κάτι δεν σημαίνει πως πρέπει και εσύ να κάνεις το ίδιο. Προσπάθησε να είσαι πιο διπλωματική και να απαντάς πιο σωστά ώστε να μειώνονται τα νεύρα μεταξύ σας και να υπερισχύει πάντα η αγάπη.

epirusblog.gr
5 of 5
6 πράγματα που δεν πρέπει να πεις στον σύντροφό σου
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3654220742371256106
item