Συγκατοίκηση ώρα μηδέν: 5 αλήθειες που κανένας δεν σου έχει πει

Πίσω από την ομορφιά του έρωτα, κρύβονται καυγάδες και άπειρες υποχρεώσεις. 

Την πήρες τη μεγάλη απόφαση και το κάνεις το μεγάλο βήμα. Η συγκατοίκηση με την κοπέλα σου, φαντάζει ως φυσικό επακόλουθο, μιας και περνάτε πολύ καλά μαζί και θέλετε να συνεχίσετε να περνάτε εξίσου καλά και στο μέλλον. 

Προφανώς και μία συγκατοίκηση θα πρέπει να γίνεται για τους σωστούς λόγους και όχι για να μπορέσεις να αποκτήσεις τον δικό σου χώρο, αλλά με τα ενοίκια που είναι στα ύψη, αυτό μέχρι τώρα ήταν αδύνατον. Το θέμα είναι να θέλετε να μείνετε μαζί και να το έχετε ξεκαθαρίσει πριν κάνετε οποιοδήποτε άλλο βήμα.

Και αφού λοιπόν η σκέψη αυτή ωριμάσει και αποφάσισε ότι είστε πανέτοιμοι, καλό θα ήταν να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου, τις τεράστιες αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στην καθημερινότητά σου. 

Η μία-η θετική-είναι ότι δεν θα είστε πλέον αναγκασμένοι να διανύετε χιλιόμετρα προκειμένου να βρεθείτε, μιας και θα ζείτε στο ίδιο σπίτι. 

Υπάρχουν όμως και κάποιες λεπτομέρειες, που θα τις συνειδητοποιήσεις μετά την πρώτη εβδομάδα, ή πρώτο μήνα, και τις οποίες αν δεν χειριστείς με ωριμότητα και ψυχραιμία, είναι ικανές να… παίξουν πολύ έντονα με τα νεύρα και την ψυχική σου ισορροπία.

Ξεκινάω λοιπόν αυτό το γεμάτη σοφία θέμα:

Η λάντζα… αυτός ο άγνωστος

Έχουν στηθεί ομηρικοί καυγάδες γύρω από τη λάντζα και δεν υπερβάλλω. Είσαι στο τέλος μίας πολύ κουραστικής ημέρας όπως και εκείνη, και το τελευταίο που θέλεις, είναι να βάλεις τα χεράκια σου στο παγωμένο νερό και να τρίβεις πιάτα και ποτήρια. 

Στα είχε πει η μαμά σου: «Γιατί δεν παίρνετε ένα πλυντήριο πιάτων;», «Ε για δύο άτομα μωρέ;», είχες απαντήσει γεμάτος αφέλεια εσύ. Ικανοποιήθηκες τώρα, που συνειδητοποίησες ότι η μαμά σου είχε δίκιο; Άντε να ψάξεις για κανένα πλυντήριο.

Το θέμα του ύπνου

Εσύ είχες συνηθίσει με ηλεκτρική κουβέρτα, εκείνη όχι. Εκείνη θέλει τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο, εσύ την προτιμάς στο σαλόνι. Εκείνη τραβάει όλα τα σκεπάσματα με την μία, εσύ είσαι στην ακρούλα σου να τουρτουρίζεις. 

Φυσικά και τον πρώτο καιρό ο ύπνος θα είναι μία μικρή πρόκληση. Σημασία έχει να τα βάλετε κάτω και να τα συμφωνήσετε. Και αν όντως έχετε συγκατοικήσει για τους σωστούς λόγους, η λύση θα βρεθεί! 

Το σεξ που νόμιζες ότι θα είναι περισσότερο (γελάω)

Α όχι εδώ κάνεις σπουδαίο λάθος και απορώ πώς πραγματικά σου πέρασε από το μυαλό. Ας είμαστε ρεαλιστές. 

Όταν εργάζεστε και οι δύο 8ωρο, και επιστρέφετε απόγευμα-ή τελειώνετε τη δουλειά απόγευμα αν είστε τηλεργασία-και έχετε ελάχιστες ώρες να μαγειρέψετε, να κάνετε δουλειές, να κάνετε ένα ρημαδομπάνιο και να δείτε λίγο τηλεόραση, το σεξ πού ακριβώς πιστεύεις ότι θα χωρέσει; 

Συνήθως καταλήγετε να ροχαλίζετε και οι δύο στον καναπέ, και απλά μεταφέρεστε τρεκλίζοντας στο κρεβάτι για να συνεχίσετε το πανανθρώπινο έργο σας. Τον ύπνο! 
















































epirusblog.gr
5 of 5
Συγκατοίκηση ώρα μηδέν: 5 αλήθειες που κανένας δεν σου έχει πει
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6412210837902335
item