5 πράγματα για τις γυναίκες που δεν θα καταλάβεις ποτέ

Πάντως εγώ σου δίνω μία ιδέα για να ξέρεις και τι γίνεται!

Σίγουρα στην μέχρι τώρα πορεία σου, έχεις αντιληφθεί ότι άντρες και γυναίκες είμαστε πολύ διαφορετικά πλάσματα και αυτή αν θέλεις είναι και η ουσία των σχέσεων. 

Anyway, οι διαφορές μας είναι τεράστιες, γεγονός που φέρνει συγκρούσεις και παράλληλα πάθος και έρωτα. Δεν είναι λίγες οι φορές που εσείς τα αγόρια μας κατηγορείτε για παράλογες συμπεριφορές τις οποίες όχι μόνο δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε αλλά δεν κάνετε και καμία απολύτως προσπάθεια για αυτό. 

Επειδή όμως βασική μου επιθυμία, είναι εσύ αναγνώστη εκεί έξω, να γνωρίσεις λίγο καλύτερα τις γυναίκες, να τις καταλάβεις, και να τις αγαπήσεις ακόμα περισσότερο, σου έχω κάποια πράγματα που οφείλεις να γνωρίζεις γι’ αυτές, ακόμα και αν δεν τα καταλαβαίνεις.

Δεν θα σου πούμε ποτέ τι έχουμε… με την πρώτη!

Το να περιμένεις από γυναίκα να σου αραδιάσει τα παράπονά της με μία και μόνο ερώτηση, είναι σαν να περιμένεις από ομάδα Β’ τοπικού να κερδίσει την Ρεάλ Μαδρίτης (τα λέω καλά;).

Ακόμα κι αν ξέρουμε ακριβώς τι έχουμε, και ήδη στο πολυδαίδαλο μυαλουδάκι μας έχουμε σχεδιάσει την εξόντωσή σου, η πρώτη ερώτηση θα έχει πάντα ως απάντηση τη λέξη «Τίποτα». 

Δεν είναι προσωπικό. Το κάνουμε όλες με όλους. Αυτό που οφείλεις να κάνεις, είναι να επιμείνεις. Και ίσως έτσι, καταφέρεις να πάρεις την πολυπόθητη απάντηση.

Δες τη συνέχεια στην παρακάτω gallery:
epirusblog.gr
5 of 5
5 πράγματα για τις γυναίκες που δεν θα καταλάβεις ποτέ
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 6002864272179866551
item