Καθηγήτρια χημείας έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη Καθηγήτρια χημείας έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Καθηγήτρια χημείας έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη

Η 57χρονη καθηγήτρια χημείας από το Οχάιο των ΗΠΑ, Heidi Hallstein, ομολόγησε τελικά και δήλωσε ένοχη για τις σεξουαλικές συνευρέσεις με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της.

Η ομολογία της έρχεται μήνες μετά τη σύλληψή της τον Αύγουστο του 2020, όταν τις απαγγέλθηκαν οι βαριές κατηγορίες για την αποπλάνηση ανηλίκου.

Η δικαστής της κομητείας, Laurie Pittman, την καταδίκασε και για τα δύο αδικήματα της αποπλάνησης που έλαβαν χώρα τον Ιανουάριο του 2017 με μαθητή της σε γυμνάσιο της περιοχής.

Η ίδια παραιτήθηκε αμέσως μετά τη σύλληψή της και, σύμφωνα με την εισαγγελία, οι συνευρέσεις έλαβαν χώρα αποκλειστικά στο σπίτι της.

Περισσότερες πληροφορίες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς «για να προστατεύσουμε την ταυτότητα του ανήλικου θύματος και την ακεραιότητα της έρευνας, δεν μπορούμε να δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες», όπως δήλωσε ο επικεφαλής της εκπαιδευτικής επιτροπής, Phil Herman.

Ο ανήλικος δεν είναι πλέον μαθητής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας, η οποία δεν δημοσιοποίησε ούτε την ηλικία του κατά την περίοδο τέλεσης του εγκλήματος.

epirusblog.gr
5 of 5
Καθηγήτρια χημείας έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή στο σπίτι της – Ένοχη δήλωσε η 57χρονη
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 7157912706196465920
Σχόλια
item