4 φυσικοί χυμοί που θα σας ξεφουσκώσουν!

Mήπως τα διατροφικά ατοπήματα των εορτών εκτός από τις θερμίδες σας άφησαν και ένα ενοχλητικό φούσκωμα που δεν λέει να φύγει; Mε λίγη περισσότερη προσοχή στην διατροφή σας και με την βοήθεια των φυσικών χυμών που σας προτείνουμε, είναι σίγουρο πως θα «ξεφουσκώσετε» χωρίς κόπο.

Χυμός Καρότου

Ο χυμός που θα χαρίσει ενέργεια στα κουρασμένα κύτταρά σας, γεμάτος από καροτίνη, βιταμίνη C και A. Ταυτόχρονα, ο συγκεκριμένος χυμός είναι διουρητικός και xorisorianews.gr μειώνει το φούσκωμα από την κατακράτηση υγρών. Και το καλύτερο είναι πως ο χυμός καρότου είναι δεν περιέχει πολλές θερμίδες. Έχετε υπ’όψιν καλύτερη επιλογή;

Χυμός ανανά

Ο ανανάς περιέχει την μαγική θιαμίνη (ένας τύπος βιταμίνης Β) που τονώνει το μεταβολισμό σας και βοηθά το σώμα να μετατρέψει τους υδατάνθρακες σε ενέργεια κι όχι σε λίπος!

Χυμός λεμονιού

Τα λεμόνια είναι σπουδαία φυσική πηγή κιτρικού οξέος, καλίου, μαγνησίου και φωσφόρου και ο χυμός του, με λίγο νερό αν δεν μπορείτε να το πιείτε σκέτο, απαλλάσσει το σώμα από τις τοξίνες . Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας!

Πράσινο τσάι

Το πράσινο τσαι δεν θέλει πολλές συστάσεις καθώς είναι φυσικό αντιοξειδωτικό και τονώνει τον μεταβολισμό σου ενώ το τσάι μέντας σε βοηθάει και στην πέψη.

epirusblog.gr
5 of 5
4 φυσικοί χυμοί που θα σας ξεφουσκώσουν!
epirusblog.gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 3841141449922898585
item